dylon Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 witam! miałem wypadek, koleś włączając się do ruchu wymusił na mnie pierszeństwo i w niego przywaliłem, mam cały prawy bok motoru skasowany i chyba troszke krzywy przód. nie bardzo wiem jak teraz wyciągnąć kase z gościa oc. na miejscu zdarzenia była policja, uznała jego winę,itp. proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoroSK Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 witam! miałem wypadek, koleś włączając się do ruchu wymusił na mnie pierszeństwo i w niego przywaliłem, mam cały prawy bok motoru skasowany i chyba troszke krzywy przód. nie bardzo wiem jak teraz wyciągnąć kase z gościa oc. na miejscu zdarzenia była policja, uznała jego winę,itp. proszę o pomoc! Jedziesz do rzeczoznawcy ubezpieczyciela tego kolesia i juz, robi zdjecia wypisujesz stos papierow (musisz miec numer jego polisy) i wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylon Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jedziesz do rzeczoznawcy ubezpieczyciela tego kolesia i juz, robi zdjecia wypisujesz stos papierow (musisz miec numer jego polisy) i wsio. a możesz troszke dokładniej to wszystko opisać.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaszekS Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Przeszedłem to miesiąc temu.Sprawa jest banalna.1. Sprawca jest ubezpieczony - dzwonisz do jego ubezpieczyciela, podajesz dane sprawcy - masz dane sprawcy, prawda?2. Twoja sprawa dostaje nr i rzeczoznawcę, który kontaktuje się z tobą na oględziny i zapada decyzja czy likwidujesz szkodę w AS bezgotówkowo, czy dostajesz kase i martw się dalej sam gdzie naprawić moto.3. Za parę dni dostajesz wycenę.Zawozisz moto do warsztatu i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Sprawa jest banalna. Moja "banalna sprawa" wyciągnięcia kasy z OC sprawcy trwa już od października 2005 :biggrin: Aktualnie w sądzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Moja "banalna sprawa" wyciągnięcia kasy z OC sprawcy trwa już od października 2005 icon_evil.gif Aktualnie w sądzie... Tak trzymaj. Niech placza a placa. Nie zapomnij o odsetkach karnych za zwloke. Powodzenia w sadzie. A co do kolegi dylon to tak jak napisal staszesS. Jak ci zaniza odszkodowanie to do sadu. Pozdrawiam!!! Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylon Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 No witam! był dzisiaj u mnie rzeczoznawca, porobił zdjęcia, pospisywał,wspomniał coś o całkowitym zniszczeniu. spoko to na temat moto, a co ze mną noga w gipsie z pracy zwolnienie 0 premi wynagrodzenie 75%. kto mi za to odda, jak wiecie jak wyciągnąć za to kase bez wynajmowania firm do tego celu to podpowiedzcie, dziękuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 a co ze mną noga w gipsie z pracy zwolnienie 0 premi wynagrodzenie 75%. wiecie jak wyciągnąć za to kase bez wynajmowania firm do tego celuPo prostu się o to zwrócić na piśmie Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi