wojtasik Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 ...niestety ja w ten w-end... nie moge... gdyz... podobnie jak Adu... smigam do Kletna ...nastepny jakby bardziej pasujacy pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 i zibiano śledził temat i ma nadzieje sie popjawic !!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 i zibiano śledził temat i ma nadzieje sie popjawic !!! pozdrawiam Mam tylko nadzieje, że pogoda nie bedzie taka, jak obecnie. Co do 'imprez towarzyszących' to kierownictwo DD nie wymagało wysilania naszych mózgownic. :icon_mrgreen:Tak więc, wystarczy jeżeli będziemy robić to, co wychodzi nam najlepiej ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 11 mam egzamin wiec bede siedzial 10tego w ksiazkach. Szkoda, moze nastepnym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Unieruchomione moto, więc raczej nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 dziekuje wszystkim za towarzystwo ! dla zainteresowanych, mecz motocykliści kontra dzieciaki wygrali Ci drudzy 10:8 . - znowu zabrakło Rasiaka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 No Zibi ja to bym się zdziwiła gdyby wynik był inny :) Florek to zadyszke miał przez następne 3 godziny:) Było na prawdę rewelacyjnie i fajnie, że mogliśmi lepiej poznać dzieciaki. Zdjęcia pokażemy niedługo:) Aaaaaaaaaa MASłO - dzięki za przejażdzkę na zielonym:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ja Ci dam babo-nierobie jeden na zielonym jeździć! a wczoraj to gs'a nie było komu wyczyścić! Kruca! Było b. fajnie tylko troszkie mała frekfencja... Meczyk pierwsza klasa, moją kondycje uznaje za poniżej krytyki. Jeszcze mnie przewiało i mnie plecy rypią. Rewanż na wiosne !!! Zdjęcia wrzucam wszystkie jakie były (nie wszystkie ostre ale może kto ma słaby wzrok i mu nieprzeszkadza :-p) http://rapidshare.de/files/32662672/dd.rar pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Czuję się w obowiązku podziękować wszystkim za to, że mimo wszelakich pokus nie wybrali Kletna :)Pogoda była jak na zamówienie, dzieciaków w sam raz na nasze motory. Trasa jak zawsze nie odpowiadała preferencjom mojego motocykla :clap: Aaaaaaaaaa MASłO - dzięki za przejażdzkę na zielonym:P Prońcie bardzo! Enytajm :clap: Ja Ci dam babo-nierobie jeden na zielonym jeździć! a wczoraj to gs'a nie było komu wyczyścić! Kruca! Hmmm.... Ja to moją Kawkę czyszcze sam. Ale widać niektórzy mają od tego ludzi... :( Do zobaczenia w nastepnym odcinku!plooscva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Zibi !!! wrzuć zdjecia od siebie i powiedz Ice żeby maila do domu dziecka dala to im powysylamy te zdjecia od siebie;* :icon_mrgreen: Edytowane 13 Września 2006 przez Florkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 okiej, wrzuce na serwer jakis w weekend, mam mniej troszke :D a mejla do doma dziecka przesle na priva Wam !!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 okiej, wrzuce na serwer jakis w weekend, mam mniej troszke :biggrin: a mejla do doma dziecka przesle na priva Wam !!! pozdrawiam http://rapidshare.de/files/33333289/dom_dziecka.rar [email protected] - mejl do domu dziecka do opiekuna !!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Przykro mi ze nie moglem was wesprzec swoja skromna osoba :crossy: mam nadzieje ze nastepnym razem juz bede... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi