solaris Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Proszę o pomoc ,mam do kupienie Golda 1200 z 85r. ogólnie śliczny i piękny i automatycznie nachodzi pytanie ,czy 345kg to odpowiednia waga dla gościa 36 lat ,170 cm który od 10 lat nie siedział na motocyklu ,a jego ostatni motorek miał ledwo 120 kg może ktoś miał takiego klasyka i może się podzielić opiniami pozdr.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam. Jeździłem na goldasie 1200 a mam podobny wzrost do Twojego - no może 2 cm więcej :flesje: i jak dla mnie siedzenie było troszke za wysoko. Nie czułem się pewnie podpierając sie nogami - oczywiście na siedzenie można coś poradzić bo jest diabelnie grube więc można zmienić. A co do umiejętności potrzebnych - hmm - GL nie jest wcale łatwy w prowadzeniu - przynajmniej 1200 - musiałbys spróbować bo to zależy jak się będziesz czuł i jak duże są Twoje umiejętności. A co do wagi - ten model nie ma wstecznego więc resztę dopowiedz sobie sam.:wink: Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez vpower Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Dasz sobie rade ,powoli człowiek opanuje każdy sprzęt!Kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ja bym się tam nie odważył... ale wszyscy wiedzą, że cykor jestem i żeby do mojego rs-a dojrzeć, musiałem po drodze 2 lżejsze sprzęty zaliczyć :flesje:IMHO warto byłoby choć na rok-dwa wziąć coś lżejszego. chociaż oczywiście jeśli jest to jakaś dobra okazja to przywyknąć do niego dasz na pewno radę. tylko na pewno byłoby łatwiej najpierw przywyknąć znów do 2kółek, a potem dopiero takim mastodontem lataćjszBTW zapraszam krakusa na forum grupa-poludnie.info :wink: Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Eee tam brać nie gadać... przynajmniej już widać ze masz respekt przed maszyną, także bedziesz zapewne ostrożnie uważnie i powoli śmigał na nim....aa z czasem sie przywyczaisz i bedziesz go bardziej ogarniał.. takie jest moje zdanie Jezdzic jeżdziłeś.... masz okazje kupić taniej? w lepszym stanie? wiesz może od kogo. i ci się sprzet podoba. Nie czekaj dwa lata smigając na jakis pierdzi pędach tylko kupuj go ..... i ostroznie śmigaj -- :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 nie ma co sie pakowac w male pojemnoscipotem ciezko to sprzedaca i brakuje mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja też mialem obiekcje czy dam radę mojemu mastodontowi ( bez ubrania 371kg z ubraniem 400) bo zaden zemnie osiłek 180cm i 79kg ale po próbnej jezdzie stwierdzilem ze nie ma dużej rożnicy w stosunku do mojego poprzedniego moto Virago 100(250kg) tylko trzrba uważac gdzie parkujesz aby nie bylo wycowywania pod gorkę :flesje: bo mogą byc klopty , :wink: przetestowalem to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 chamstwo ze w motocyklach powyzej 300 kg nie ma wstecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solaris Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 dziekuje serdecznie za informacje ,jade w niedziele po Golda ...aż się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GL2000 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Gratuluję wyboru. (U mnie jest podobnie - motocykl 280kg, ja 80kg i 173cm - i mnóstwo frajdy, a do zeszłego roku nie jeździłem wcale) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja bym się nawet chwili nie zastanawiał bo to moje marzenie na które niestety ciągle mnie nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi