Gość japko Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 jak myślicie co dolega yamaszce fzr 600 z 91r. Skrzynia biegów podczas schodzenia z obrotów silnika zaczyna głośno chodzić na 1,2 i ostatnim biegu. Gdy przyspiesza motocykl pracuje normalnie , a zaczyna głosno chodzic gdy odejmie sie gazu. Silnik ma ponoć koło 50 tys przejechane( wiadomo jakie w Polsce sa wskazania liczników :wink: ). Czy to to jest problem z zarżnietymi zebatkami czy coś innego też może powodować takie coś? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zuzyte lozyska lub tuleje kol zebatych jezeli takie sa. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ23 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 jak myślicie co dolega yamaszce fzr 600 z 91r. Skrzynia biegów podczas schodzenia z obrotów silnika zaczyna głośno chodzić na 1,2 i ostatnim biegu. Gdy przyspiesza motocykl pracuje normalnie , a zaczyna głosno chodzic gdy odejmie sie gazu. Silnik ma ponoć koło 50 tys przejechane( wiadomo jakie w Polsce sa wskazania liczników :flesje: ). Czy to to jest problem z zarżnietymi zebatkami czy coś innego też może powodować takie coś? ;) Mam to samo w mojej yamaszce fzr 600 słyszałem że te modele mają doś glośną prace skrzyni a kumpel po przejaszce stwierdził że niema co się przejmowac tylko jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Mam to samo w mojej yamaszce fzr 600 słyszałem że te modele mają doś glośną prace skrzyni a kumpel po przejaszce stwierdził że niema co się przejmowac tylko jezdzicWidocznie siadło ci któreś łożysko lub łozyska w skrzyni albo któraś tulejka sie zurzyła i dzwoni ci w skrzyni lepiej to sprawdz i usuń usterke bo moze być to zarówno drobnostka jak i coś waznieszego rozwalisz skrzynie i bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi