Ario Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 no i spam się zaczął na całego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 E no, organizator się znajdzie :buttrock:)I może jeszcze jakieś atrakcje... zobaczymy, mam pomysła :biggrin:) ale nie wiem czy wypali :biggrin: To na ile osób rezerwować domki? A co do atrakcji, to można urządzić zawody w łowieniu ryb i innych pływających stworzeń w pobliskim zalewie :biggrin:Pozdr, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) To na ile osób rezerwować domki? na ile osob rezerwowac domki to chyba by trzeba jakas wstepna liste zrobic, ale zeby robic liste to trzeba konkretna date podac... :biggrin:niemniej jednak jesli pazdziernik to mnie + plecaczek mozecie napewno wpisac :buttrock: Ps. Aha zapomnial bym: DO PIEKLA!!! :biggrin: :biggrin: Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 na ile osob rezerwowac domki to chyba by trzeba jakas wstepna liste zrobic, ale zeby robic liste to trzeba konkretna date podac... :buttrock:No oczywiście, że najpierw listę trzeba zrobić i jakiś termin ustalić :biggrin: Chodziło mi o to, że jestem na miejscu w Rybniku i mogę noclegi zaklepać :biggrin: Pozdr, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Chodziło mi o to, że jestem na miejscu w Rybniku i mogę noclegi zaklepać :biggrin: Jakie NOCLEGI?Pisz raczej "dach nad głową" :biggrin: :biggrin: :buttrock: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 To trzeba ustalić konkretną datę i można robić liste :biggrin: Na początek: 7 październik czy 14 październik ??? Na razie jest 3 (mimo&ja+irka) : 2 (astarte&broda) dla 7.10, ale brodaty da się przekupic browarkiem :biggrin: więc można przyjąć 4:1 za 7.10 :biggrin: Głosować ludzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 To trzeba ustalić konkretną datę i można robić liste :biggrin: Na początek: 7 październik czy 14 październik ??? Na razie jest 3 (mimo&ja+irka) : 2 (astarte&broda) dla 7.10, ale brodaty da się przekupic browarkiem :biggrin: więc można przyjąć 4:1 za 7.10 :biggrin: Głosować ludzie :biggrin: Mi tam rybka, najwyzej opuszcze pierwszy zjazd na uczelni :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 :biggrin: SZACUN !! No to jak lista to lista BROWAR x2 na 14 Października :biggrin: :biggrin: :biggrin: Pozdrawiam !! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Draco Fisher x1 - 7-8 październikPozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zimer x1, termin dowolny w październiku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 bartic x1!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ario x1 (możliwe x2)termin - kiedy lepsza pogoda :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Dobrze, to żeby zliczać głosy proponuję system: oczywiście głos na dany termin to +1 do ogólnej liczby osób za tym terminem, ale jeśli komuś pasują oba terminy, to do obu dodajemy +1. Kurde zamotane :notworthy: Przykład: jakby 3 osoby były za 7.10, 1 osoba za 14.10, i jedna za obydwoma terminami, to mamy wynik 4:2. W myśl powyższego i waszych postów było:7.10 - 7 głosów14.10 - 3 głosy W ten sposób łatwo będzie ustalić, która data ma przewagę :notworthy: Każdy kto się dopisuje, niech teraz zmieni statystykę. Ja wolę 7.10. zatem mamy 8:3 dla pierwszego terminu. pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 powitać,ja się dostosuję tylko muszę wcześniej znać datę. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 witas x 2 (z plecaczkiem :notworthy: ) termin obojetny byle w pazdzierniku i byle nie padalo :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi