bahama Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 dzieki Draco za sprostowanie :) pytanie czy Karola sie zgodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Tak jak wczoraj obiecałem, zapodaję podsumowanie wpłat za poszczególne domki: Domek I: 135 zł.Domek II: 135 zł.Domek III: 105 zł.Domek IV: 120 zł.Domek V: 165 zł.Domek VI: 90 zł. Przypominam: wynajęcie jednego domku kosztuje 100 zł + 10 zł za drewno na ognisko.Za reszte kasiory zakupimy napoje niskooktanowe, ew. kiełbachę. Pozdr, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 ew.jak komus benzyny zabraknie to ze wspolnej kasy mozna go wspomoc ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Draco mozesz podac numer tel wrazie czego? jednak jedziemy :buttrock: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Za reszte kasiory zakupimy napoje niskooktanowe, ew. kiełbachę. Znaczy sie piwo :buttrock:Kielby tez moga byc nic sie nie zmarnuje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 pytanie czy Karola sie zgodzi pewnie ze sie zgadzam :buttrock: dzieki wielkie za przygarniecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Karolka... Ty już wiesz co masz fajne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 miłosierny Baham przegarnie Cie pod swe skrzydła :buttrock: :notworthy: ...chyba pod KOŁDERKE Ty świntuchu :bigrazz: :biggrin: :biggrin: :notworthy: Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Czy jest już ustalona godzina i miejsce zamiast radiostacji- gdzie spotyka sie grupa wrocławska z resztą sląska zeby razem jechać na szpile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 karoooooolka ja proponuje domek nr VIwtedy bedziesz na piała co to znaczy być na rybniku :buttrock: :bigrazz: I WIESZ CO TY MASZ FAJNE!!! NIE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 te slowa kieruje to dwoch palek brodowatego krasnala i reszty choloty :buttrock: O ktrej Panowie przywieziecie swoje 4 literki pod ten parking? innymi slowami na ktora sie tam szykowac ?? (acha jade dzis zlookac ten nr zjazdu co bedziecie mieli jeszcze czas zerknac na neta ::PP )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Karolka... Ty już wiesz co masz fajne :biggrin: cycki ? :notworthy: :notworthy: :buttrock: :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 No to fajnie, juz mnie dreszcze przenikają na samą myśl - co tam się będzie działo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 karoooooolka ja proponuje domek nr VI banglaj sie :biggrin: ja byłem pierwszy :buttrock: ps. Karola nie radze ! Broda Cie zje albo pokaże Ci dupe :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 :bigrazz: TESCIOWA ODMOWILA OBIADEK WIEC JEDZIEMY A SPIMY W DOMKU TAK JAK BYLO WCZESNIEJ UMOWIONE NA PIETERKU Z PIETRA I ZLOTA :biggrin:Tylko weźcie śpiwory i karimaty, bo łóżka Adu zajęła :notworthy: dzieki Draco za sprostowanie :biggrin: No problem, tylko grzecz(sz)nie proszę mi się zachowywać :notworthy: Draco mozesz podac numer tel wrazie czego? jednak jedziemy :buttrock:Poszło na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi