Browar Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 ... tankbag z plecaka :) o tym to ja coś wiem :buttrock: :biggrin: :biggrin: mam też doświadczenie w tego typy wynalazkach. Do zobaczyska wszystkim :crossy: :) ;) aha..czyli zostaje tak jak bylo15.30-16.00 Szpila, Rybnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Jo se juz przygotowywuja mapy do GPS-u zeby w razie czego sie znalesc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Spoko Gremlas !! nie zgubisz sie napewno :D a jakby coś to pytaj ludzi o salon Harleya - Szpila .. napewno cię pokierują :) :) :) pozdro i do zobaczyska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Witam! Zrobiłem kolejną aktualizację. Rafał x1Gremlas x1Vatzeque x1karola600 x1DOMKI Domek IbahamaHornetlok x2 zapłaconoZimer zapłaconoJacaJJDawid428 zapłaconoTuba x2 Franekciasnybaniak zapłaconot2 zapłacono Domek IIPietra x2 zapłaconoStaszekSAdu x4cebe450 zapłaconoWojtasikBrowar x2 zapłaconox1 Domek IIIWitas x2 zapłaconoAsmodanBeti zapłaconoIrekSzapłaconoPaleSatan zapłaconoDwoch znajomych Witasa spoza forum zapłacono Domek IVDraco Fisher zapłaconoViolet zapłaconoDżola zapłaconoZbyhu zapłaconoŁysy zapłaconoMarianKa zapłaconoKrasnal + Irkaa zapłacono Domek VMario1810 zapłaconoAstarte zapłaconoMiklas zapłaconoBartic zapłaconoJerryKaśka zapłaconoMadzik PGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin) zapłaconoWrocławiankaGreg zapłaconokakanogajasosna kuba gsxr wawa x2 Amazonka zapłaconoCotletBejZaszfagier Domek VIbroda x2 zapłaconoAdamWo BronxArio zapłaconobadekredpipol Jutro ostatni dzień wpłacajcie kasę. Potem nie ma to sensu, bo może nie dojść na czas i będa przepychanki. Kto nie zdąży, rozliczy się na miejscu.Jutro też wstępnie podliczę wszystkie wpłaty i rozpiszę na poszczególne domki.Aha, od każdego domku biorę po 10 zł na drewno. Mam nadzieję, że wystarczy nam do rana. Jak nie, to las jest tuż za płotem :) Pozdrawiam, Draco. Edytowane 10 Października 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 może tak czas, aby wrocław zaczął się wstępnie ustawiać? jak ostatnio? to była 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 qrna :) 4 dni od dokonania przelewu i jeszcze nie ma kasy ? :D hmm czyżbym konto popier**lił :) Draco jak do powiedzmy czwartku nic nie dojdzie to płace na miejscu pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 qrna :) 4 dni od dokonania przelewu i jeszcze nie ma kasy ? :) Jak wpłacałeś na Poczcie, to jest to możliwe. Jak robiłeś przelew w banku, to max 3 dni i pieniądze powinny być na koncie. Dla pewności, sprawdź na jakie konto posłałeś.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Powiedziałbym raczej że jak na poczcie to możliwe że pieniądze dojdą pod koniec miesiąca :) u nich wszystko trwa wiecznie i jest na odwrót niż powinno być ... :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 poczta polska zmienia powoli standarty, (kiedys było 2 tyg)Przelew dochodzi w 2 dni. Bankiem oczywiscie trwa to od kilku sekund do kilku godzin... Czy bedzie tam czerwony dywan i parkingowy który odprowadza motocykle na parkig ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 eee no wczoraj zrobilem przelew i jeszcze nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witam!Namowiliscie mnie na rybnik lecz zlosliwosc rzeczy martwych i losu nie pozwala mi wam towarzyszyc wiec niestety pozdrawiam wszystkich i milej zabawy życze!!!!! :D :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 wroław to chyba standardowo ok 11:30 12:00 na wylocie na gliwice na małego kromala :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 wroław to chyba standardowo ok 11:30 12:00 na wylocie na gliwice na małego kromala :D :)Ty chyba jeszcze śpisz :) Bezpieczniej jest umówić się na 12.00-12.30 na parkingu na A4, nie wiem tylko czy Wrocław będzie czekał do tej godziny :) chociaż jak zabalują w piątek to pewnie wcześnie nie wstaną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 JEST DOBRZE!!!http://pogoda.onet.pl/0,3685,38,miasto.html :) :) LYSY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 eee no wczoraj zrobilem przelew i jeszcze nie ma :) pewnie Policja zablokowała Ci konto :D BANDYTO !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi