PaleSatan Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Widze ze macie coraz to bardziej masakryczne wizje na temat zlotu oby tak dalej :buttrock: bo w rzeczywistosci to bedzie prawdziwa rzeznia :clap: Btw. czy ktos moze napisac jaki sklep/super/hipermarket najezdzamy w Rybniku w celu spacyfikowania i zdobycia trunkow :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 To je REAL :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 To co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Jak to co.... spirytus, denaturat, borygo i euro super 95 :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Ok, to kto z ekipy z wroc leci moto a kto autem z racji licznych strat w ludziach i sprzecie po bitwie pod Wroclawiem zwanej sezon 2006? Bo nie wiem na co sie nastawiac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 damy czadu :icon_mrgreen:a czekam na aktualizację osób, bo Zimer za mnie wpłacił kasę i mam nadzieję że jestem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Kurde mac..... niewiem czy mi cos wypali z wyjazdem,akurat tydzien przed wyjazdem musialy mi amory pasc :icon_mrgreen: Jak zdaza sprowadzic z pruszkowa nowe i zamontowac to bedzie slicznie a jak nie to QR*wa :buttrock: :clap: :offtopic: :buttrock: No chyba ze ew.mógłbym z kims sie zabrac. Edytowane 8 Października 2006 przez Gremlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witam wszystkie pijackie łajzy z katowickich otchłani na mega kacu :P :buttrock: Dorwałem się wreszcie do neta i puszczam dzisiaj przelew. Pamiętajcie, że Cotlet i BejZ też jadą na zlota... :P :icon_mrgreen: ;) DO PIEKŁA :clap: :offtopic: :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baal_XL600 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 troche późno sie obudzłem z tym rybnikiem, mozna sie jeszcze dopisac do listy? jesli znajdą sie gdzies na podłodze miejsca dla dwoch osob to zaraz wplacam kase;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witam!! Weź sobie jakiś ponton dmuchany ... to spokojnie się wyśpisz. Jest basen więc można dryfować do rana i nie musisz się martwić, że Cię gdzieś zawieje :banghead: :biggrin: :biggrin: pozdro !! ODLICZAMY DNI :flesje: ;) :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Ciagle zapominam zapodac w tym temacie ze jestem wpisany. Przynajmniej mam nadzieje bo prosilem o to Zimera :banghead:Musza poczytac trocha w tym temacie bo narazie nawet nie wiem gdzie to jest i o ktorej i gdzie sie spotykamy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Ciagle zapominam zapodac w tym temacie ze jestem wpisany. Przynajmniej mam nadzieje bo prosilem o to Zimera :biggrin:Musza poczytac trocha w tym temacie bo narazie nawet nie wiem gdzie to jest i o ktorej i gdzie sie spotykamy :] Standart :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 no kukułka i karmelówka się już zrobiłyjest tego po małym liiterku...pracuje jeszcze nad izolatorem a krasnal ponoc nad absynthem :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Witam!! No czyli przygotowania idą pełną parą. Ja też juz robie sobie nową tablicę rejestracyjną, bo nie dostane oryginału do 14 napewno. Pozdrawiam!! PS. Jak narazie pogoda w Rybniku superowa oby tylko się utrzymała jeszcze tydzień :banghead: :biggrin: :banghead: Edytowane 9 Października 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) witam wszystkich,powiedzcie mi :banghead: (bo nie chce mi się przeglądać tych 18 stron) czy miejsce dla czterech osób się jeszcze znajdzie ??? i jak to załatwiać ???będziemy dymać z piotrkowa tryb. :banghead: pozdo Edytowane 9 Października 2006 przez hary kapuchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi