bahama Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Jak coś to "bydziesz pchoć" :icon_mrgreen: Astarte jak mi pomozesz to czemu nie samemu pchać 150kg hmm jakos mi sie to nie uśmiecha :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Czolem! Zablokuj przepustnice na maksa lub w polowie obrotow i jakos przyjedziesz ;]Trzymam kciuki, dasz rade znalezc linke! Pozdro Edytowane 14 Października 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Astarte jak mi pomozesz to czemu nie samemu pchać 150kg hmm jakos mi sie to nie uśmiecha :smile:Kobiete chcesz wykorzystywać do tak ciężkiego zadania :smile: Ty, ty... szowinisto :icon_mrgreen: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Baham chyba mamy pecha ja nie mam przedniego hampla i nie wiem przez co-jest płyn, jest odpowietrzony, odtłuszczony i nie mam pojęcia czym tpo jest spowodowane-jak pech to pech :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 kapa nie mam linki ;( chyba nie dojade :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Bahama jakby podeszla ci linka od charta to ci moge wziac A tak w ogóle to juz sie zbieram bo czas wyjechac :icon_mrgreen: Edytowane 14 Października 2006 przez Gremlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Widać ETLe wrażliwe na 13tego :smile: Baham jak cos to siadosz u mie na zadni zic! Dawid Ty tysz opanuj hampla i jademy!! :icon_mrgreen: Edytowane 14 Października 2006 przez Zimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Pozdrawiam z innego swiata i zycze dobrej zabawy :smile:Mam nadzieje, ze nastepnego dnia nie bedzie meczyc Was kac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Czolem! Czyli zyczysz nam beznadziejnej imprezy :smile:.:icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Nooo ja też po dłuższej walce z netem meldujegotowość bojową do Rybola 0,5 L Edition !! Się będzie działo !! Pozdro i do zobaczyska pod Szpilą !! :icon_mrgreen: :smile: :smile: :smile: :smile: :cool: DO PIEKŁAAAAAAAAA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Czolem! Czyli zyczysz nam beznadziejnej imprezy :smile:.:smile: Pozdro Zycze Wam dobrej biby :smile: Dajcie wycisk staruchom :icon_mrgreen: Za rok przywioze do Polski 2 ulubione striptizerki ktore zatancza dla Was w Rybolu:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Ku**a mać ja to mam pecha Po 30km drogi skapłem sie ze stracilem korek spustowy i olej wyciekł.Byłem zmuszony zawrocic.A pech chciał ze nie mialem ani oleju ani korka i dupa ze zlotu;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Zbyhu czekam na relacje na twojej stronie...i dokończ tą z Anglii w dziennie tam właża i sie doczekać nie umia kolejnego dnia opisu pozdro bawcie sie tam:D :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 pozdro bawcie sie tam:D :smile: ...wznieście toast za tych co być z Wami nie mogli bo pracowali w sobotę roboczą :smile: Paliwo & biba z Wami Towarzysze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 JAk wrócicie zapodajcie fotki i filmy z imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi