Sosna 83 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 A co z radiostacją w Gliwicach? Ostateczna zbiorka tam o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 A co z radiostacją w Gliwicach? Ostateczna zbiorka tam o ktorej?Nie ma w tym roku zbiórki pod radistacją, gdyż jest zły dojazd z powodu remontu drogi. Wrocław i reszta okolic wrocławskich (z Bogatynią włącznie) po zjeździe z autobany zjazdem na drogę 408 spotykacie się z waszym przewodnikiem (z tego co wyczytałam będzie to zabójczo przystojne ciacho na TDM-ie) koło hotelu (chyba... może motelu, albo wręcz burdelu, kto wie :D ) Sylwia. A następnie jedziecie pod Szpilę po resztę chołoty :P Atak na REAL i kierunek Leśna Polana (szpital będzie pod ręką :flesje: ). Ja dziś do Bielska zajchałam, więc albo będę czekać na Was po zjeździe z autostrady, albo już pod Szpilą... tak czy inaczej nie pozbędziecie się mnie :flesje: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 |^^^^^^^^^^^^^^^||......|"\| ZIMNE PIWKO.....||......||'""|""\__,_| ______________ ||__..|I__|__I___ |)|(@) |(@)"""**|(@)(@)********* |(@) Kierunek Leśna Polana ---->> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Juz tylko kilka godzin;d;dMaszyna zrobiona na glanc cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 pamiętajcie pały! o 11 na bp! a o 12 wyjazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) a ja jeszcze jutro rano muszę z moto walczyć bo coś mam z przednim hamplem :flesje: Edytowane 13 Października 2006 przez dawid482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 izolatory spakowane spirol również za 2 godziny wyjazd :icon_mrgreen: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Czolem! Ale bedzie jazda :smile: :smile: :smile: :smile:.CU ekipa! :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Adu tez zaraz wylatuje z domu. Do zobaczycha! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Za 2h wyjazd :icon_mrgreen::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 hmm troszke ciulata pogoda :icon_mrgreen: mam nadzieje ze sie rozpogodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 hmm troszke ciulata pogoda :icon_mrgreen: mam nadzieje ze sie rozpogodzi Mgła, mgła, mgła... :smile: Może po południu będzie ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 no wrocław, męczyć kaca i zbierać się :icon_mrgreen:!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 dzień wczorajszy czyli 13-tego w piątek hmm jezeli o mnie chodzi to chyba tego 13-tego mam dzis :-/ wchodze do garazu po moto zeby skoczyc na CPN-a a tu dup linka z gazu poszła :smile: mam nadzieje ze zdąrze cos gdzies kupic jezeli nie to nie wiem czy dojade :smile: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 dzień wczorajszy czyli 13-tego w piątek hmm jezeli o mnie chodzi to chyba tego 13-tego mam dzis :-/ wchodze do garazu po moto zeby skoczyc na CPN-a a tu dup linka z gazu poszła :smile: mam nadzieje ze zdąrze cos gdzies kupic jezeli nie to nie wiem czy dojade :smile: :icon_mrgreen:Jak coś to "bydziesz pchoć" :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi