Skocz do zawartości

Yamaha Midnight Star (Roadliner, Stratoliner)

johny
 Udostępnij

Midnight Star  

250 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceniam jako:

• ładna
      201
    • brzydka
      34
    • nie mam zdania
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Kto chce coś kupić z USA, to może skontaktować się z nimi: http://www.polamerusa.com/

Wtedy sprzedawca wysyła do tej firmy Polamer na terytorium USA, a Polamer dostarcza do domu w Polsce.

Dariow teraz tak patrzę że Ty motor zmieniłeś?? :icon_eek:

To jest chyba ten którego jechałeś oglądać, i pytałeś na forum czy ktoś nie byłby chętny jechać z Tobą?

A jakie tam masz siedzenie, bo na awatarze wygląda właśnie na Mustanga?

Edytowane przez lr1

Dariow,masz racje.Nie zwrocilem na to uwagi chociaz ja duzo rzeczy u nich kupuje.Na terenie stanow przesylka jest za darmo a jak masz kogos tutaj to po prostu paczke przesle dalej.I tak mysle,ze bedzie taniej,a siedzenie warte tego,sam sprawdzam to swoja d..a.A jak wiesz,jest to bardzo delikatna czesc ciala.,hehe.

Ir1 kupiłem i mam siedzenie Mustanga fajna sprawa :) ale teraz cokolwiek chcę kupić to wszystko z USA, właśnie czekam na dostawę oryginalnego pokrowca na zbiornik a że jestem "gadżeciarz" to szukam po stronach amerykańskich czegoś fajnego a przydatnego do mojego motocykla i jak tak podliczyć to nawet wychodzi ciut taniej albo w tej samej cenie co w Polsce

Jerzyku ja to jakoś wytrzymam nawet na zwykłym siedzeniu ale moja małżonka myślę że to doceni :biggrin:

Ooo,tym bardziej,ze chodzi o Twoja Szanowna Malzonke,a wlasciwie jej,hm,wygode,hehe.Jak jej bedzie dobrze to i Ty pewnie bedziesz zadowolony.Tutaj robi sie wiosna chyba i dzisiaj jak bym mial motur pod reka,to chyba bym wyskoczyl na przejazdzke.Pozdrowiam-Jerzyk

Jerzyk powiedz cz jak masz siedzenie Mustanga dla kierowcy to siedzenie pasarzera może zostac czy też czeba zmieniac na Mustanga. A tak na marginesie ile w USA kosztuje taka przyjemnośc jeśli mozna spytac. :rolleyes: . pozdrowieńia spod KKKRAKOWA.

DARIOW powiedz gdzie kupiles siedzeńie MUSTANGA i w jakiej cenie . Moze masz jakąś fotke jesli to nie klopot. pozdrawiam. :) .

Mam goscia który chce mi sprzedac nowe za 2800 zl..

Janusz,aktualne ceny masz na tej stronce.co wczesniej podalem,wiec nic innego Ci nie wymysle.Teraz jeszcze daja 10%znizki.Nie mam zielonego pojecia czy mozna"zenic"Mustanga z Yamaha/trzeba by bylo zadzwonic do nich i zapytac a to moge zrobic dla Ciebie.Co do ceny,2800zl to ok.930dolarow,chyba ciut drogo czy to jest komplet,przod i tyl i czy przod jest z oparciem?Pozdrawiam-Jerzyk

Motorcycle Seats - Mustang

www.mustangseats.com/

Janusz,tu masz orginalna ich strone i mam zla wiadomosc dla Ciebie,niestety Mustanga nie mozesz laczyc z orginalnym siedzeniem

0000-Mustang-Wide-Solo-Vintage-Seat-with-Backrest-Black.jpg

$501.99

0000-Mustang-Vintage-Style-Wide-Rear-Seat---.jpg$185,99 i masz komplet/ja mam takie na moim moturze/

wiec w sumie niecale 700dolcow= 2100zlp

aha,minus 10%=210zlp wiec 1900 zlp koncowa cena/tutaj,nie licze przesylki ale nie wiecej jak 50dolarow/

http://www.motorcycl...Motorcycle.aspx wg cen tego sklepu,oczywiscie

Janusz do jakiego konkretnie morora to potrzebujesz?

ja już kupiłem z siedzeniem Mustanga, mam siedzenie kierowcy z oparciem i siedzenie pasażera bez oparcia, na zdjęciu bez siedzenia pasażera post-64550-0-50969400-1358181955_thumb.jpg

Co do kosztów z USA wydaje mi się że koszt przesyłki bedzie conajmniej w granicach 100 $

My w tej chwili czekamy na przesyłke wartości 150$ gdzie przesyłak kosztuje 40$, jak chciałem zamówic cos z ebaya to zamówienie powyżej 200$ koszt przesyłki 100$

DARIOW dzieki za wiadomosc ja mam stratolinera 1900 s 2009 rok kupilem na jesień nowy. Mam zrobione dopiero 820 mil.Tak ze w temacie jestem jeszcze żielony dlatego czesto siedze na kąpie i czytam kolegow wszystkie spostrzeżenia.. piekne siedzonko .Motor super.

Jerzyk pieknie dziekuje za informacje i oczywiscie za zdjecia . SUPER sprawa. Musze odkladac kase bo choróje na te śiedzonka .POzdrawiam. :biggrin:

Mam do kolegów jeszcze pytanie. Slyszałem ze to oparcie dla kierowcy Mustang lubi sie psuc.niewiem czy to prawda.Jeszcze jedno czy po sciągnięciu orginalnych siedzen i założeniu śiedzonek Mustang przod i tyl śiedzenie kierowcy otwierac mozna tak jak w siedzeniach fabrycznych. A wiec czy czeba cos przerabiac czy odkrecamy fabryczne zakladamy Mustangi i wszystko dziala tak jak siedzenia które zakladaja w standarcie? ...POZDRAWIAM raz jeszcze

...

Janusz,wszystko jest tak samo jak fabryczne,ten sam klucz itd.Tam nie ma sie co psuc,bardzo prosta konstrukcja i dobre materialy.Firma dba o swoja renome i g...a nie wypuszcza.Co do przesylki,polskie agencje wysylaja morskie paczki za 75centow za funt a lotnicze za$ 2.50.

Janusz ceny ktore podaje Dariow sa wysokie,bo oni duzo zarabiaja na przesylkach wlasnie.A jesli idzie Poczta Amerykanska,to tez jest bardzo drogo.Ale jesli masz kogos tutaj,to ceny sa jak Ci podalem.Morska idzie ok.4tyg/ale przewaznie szybciej/a .lotnicza ok.tygodnia

post-63855-0-75867600-1358191813.jpgpost-63855-0-34874200-1358191854.jpg -sissy bar sciagniety jak i oparcie kierowcy,motor brudny jak nieszczescie ale poza tym wszyscy zadowoleni.

Janusz na stronie Mustanga masz siedzenie solo z oparciem za 535$ http://www.mustangse...inerStratoliner

plus przesyłka najtańsza do Polski 148$, możesz później jak bedziesz chciał dokupić siedzenie pasażera

Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę że przy takiej kwocie na fakturze skasuja Cie za cło, które jest chyba w wysokości 6 lub 7%

Jak bedziesz tak daleko na kupnie to daj znać jak do tego czasu nie kupię żadnego kufra to może się skuszę na kufer z Mustanga i podzielimy sie kosztami transportu

Edytowane przez Dariow