witson Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A nie lepiej Ci dołozyc to co byś na transport wydał do moto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) w najgorszym przypadku wsiadaj w pociąg i ewentualnie wróc pozniej na kołach !!a jak nie to pogadaj z jakims znajomym który ma busa /przyczepke (ablo sam hak, wynajecie przyczepki z firmy 30 zł za dobe), zapłac dobrze, dorzuc jeszcze flache i jedz oglądac ... i tak wyjdzie taniej niz wysyłka z resztą po doliczeniu opłat za rejestracje moto to chyba wcale nie jest taka wielka okazja żeby sie tak napalać Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Popros faktycznie o pomoc kogos kto sie zna na tych sprawach - jestem co prawda z P-nia ale niestety pomóc nie mogę a raczej nie potrafię ;) w kazdym razie - lepiej wiedziec - niz robic sobie wycieczki a tu masz "ponoc" o rok mlodszy i tanszy Pozdrawiam http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M269838 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ja pojechałem na 2 koniec polski po swojego KTMa zapytałem sie po prostu typa w jakim on jest stanie bo jak mam przejechac 650km w jedna manke i zobacvzyc gowno to mnie szlag trafi kupiłem i nie załuje nic aa przewiozłem moto przez cała polske w moim golfie 3 kombi zmiescił sie cały trzeba było wykrecic koło i błotnik przedni wiec moze załatw soebie jakiegos kombiaka a kmx an bank wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortal Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Już się umówiłem z Żubrem z forum że obejrzy tego kmx'a (wielkie dzieki mu za to ;) ) i zobaczymy co z tego wyniknie.Jednak powrót do domu zakupionym kmx'em w moim wypadku nie wchodzi w grę bo jeszcze niestety nie mam prawka.Banitka kmx co link do niego podałas to jest jeszcze dalej niz poprzedni wiec raczej nie wchodzi w grę, ale dzieki za dobre chęci :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja kupilem tak CZ moja. W ciemno. I jakos jezdzi:D Za transport zaplacilem 196 zl ( okolo 600 km) ale powinien wynosic 100 zl bo byla paczka niewymiarowa i dlatego tak drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 tak sie nie robi. A jaki problem przejechać się PKS'em te kilkaset kilometrów i obejrzeć motocykl? bilety wyjdą tanio. Transport zawsze da się załatwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 tak sie nie robi. A jaki problem przejechać się PKS'em te kilkaset kilometrów i obejrzeć motocykl? bilety wyjdą tanio. Transport zawsze da się załatwic. Problem to czas i warunki podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 zawsze jak daleko moto stoi to zeby byl w kiepskim stanie za okazdyjnie pieniadze, wtedy po zlozeniu weimy na czym latamy. Ale zawsze jak moto kupuje to mam 500-700 zl odlozona na ewentualna naprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi