Skocz do zawartości

kupno junaka!

profaner
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie bez przesady.

Radek ma racje. Zrobienie profesjonalnego remontu motocykla jest kolosalnie drogie.

Remont jest bardzo często rozumiany jako wymiana tłoka z pierścieniami i szlif cylindra.

To kropla w morzu potrzeb. Remont weterana to straszliwie droga impreza. Odtworzenie chromów, na często zardzewiałych elementach, oryginalnego lakierowania i szparunków, sprawy mechaniczne pomijam.

Tak wiec ceny za oryginalne dopieszczone junaki po profesjonalnym remoncie oscylujące około 7000 zł przestają dziwić

Panowie bez przesady.

Radek ma racje. Zrobienie profesjonalnego remontu motocykla jest kolosalnie drogie.

Przecież tego nie negowałem:)

Tylko rozbawiło mnie zestawienie słów: "profesjonalny remont... (u mnie)" ze wszystkim co Rendy pisał wcześniej... A jestem na świeżo po przebrnięciu przez archiwa:)

I wiem o nim dokładnie tyle ile sam napisał:)

Nie wszystko było błędne ale od poziomu wiedzy wyższego niż przeciętny do "profesjonalizmu" to troche brakuje...

Panowie bez przesady.

Przecież tego nie negowałem:)

Tylko rozbawiło mnie zestawienie słów: "profesjonalny remont... (u mnie)" ze wszystkim co Rendy pisał wcześniej... A jestem na świeżo po przebrnięciu przez archiwa:)

I wiem o nim dokładnie tyle ile sam napisał:(

Nie wszystko było błędne ale od poziomu wiedzy wyższego niż przeciętny do "profesjonalizmu" to troche brakuje...

To co napisałem nie odzwierciedla tego co potrafie i co wiem.....CIECIU jeden :!:.

Powiedziałem, napisz co wiesz, a później głupio komentuj albo przyjedź to pogadamy przy świadkach i wtedy zobaczymy co sobą prezentujesz :twisted:

• 1 miesiąc temu...