Pipcyk Opublikowano 15 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2003 Panowie bez przesady.Radek ma racje. Zrobienie profesjonalnego remontu motocykla jest kolosalnie drogie.Remont jest bardzo często rozumiany jako wymiana tłoka z pierścieniami i szlif cylindra.To kropla w morzu potrzeb. Remont weterana to straszliwie droga impreza. Odtworzenie chromów, na często zardzewiałych elementach, oryginalnego lakierowania i szparunków, sprawy mechaniczne pomijam. Tak wiec ceny za oryginalne dopieszczone junaki po profesjonalnym remoncie oscylujące około 7000 zł przestają dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristo Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Panowie bez przesady.Radek ma racje. Zrobienie profesjonalnego remontu motocykla jest kolosalnie drogie. Przecież tego nie negowałem:)Tylko rozbawiło mnie zestawienie słów: "profesjonalny remont... (u mnie)" ze wszystkim co Rendy pisał wcześniej... A jestem na świeżo po przebrnięciu przez archiwa:)I wiem o nim dokładnie tyle ile sam napisał:)Nie wszystko było błędne ale od poziomu wiedzy wyższego niż przeciętny do "profesjonalizmu" to troche brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Panowie bez przesady.Radek ma racje. Zrobienie profesjonalnego remontu motocykla jest kolosalnie drogie. Przecież tego nie negowałem:)Tylko rozbawiło mnie zestawienie słów: "profesjonalny remont... (u mnie)" ze wszystkim co Rendy pisał wcześniej... A jestem na świeżo po przebrnięciu przez archiwa:)I wiem o nim dokładnie tyle ile sam napisał:(Nie wszystko było błędne ale od poziomu wiedzy wyższego niż przeciętny do "profesjonalizmu" to troche brakuje... To co napisałem nie odzwierciedla tego co potrafie i co wiem.....CIECIU jeden :!:.Powiedziałem, napisz co wiesz, a później głupio komentuj albo przyjedź to pogadamy przy świadkach i wtedy zobaczymy co sobą prezentujesz :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIABA Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Ej stary nie odchodź to że ty dajesz takie ceny to co z tego możesz sobie dawać tyle ile ci sie podoba a jeśli znajdziesz kogoś kto ci tyle zapłaci za remont to twoja sprawa olej żeż to i zostań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi