thors Opublikowano 1 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2003 vczesc Panowie co proponujecie jako uszczelke (jaki material) w polaczeniu cylinder-wydech??a to fajna stronka ,duzo techniki ale po ang :) :http://www.dansmc.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 1 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja to bym cos metalowego dorobil! bo jak spiewa Roman Kostrzewski z KAT'a metal prawda to metal:) na pewne da sie jakos dorobic pierscienie chocby z aluminum! ale nie wiem moze ktos mnie poprawi jak sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 1 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2003 Dobry efekt mozna osiagnąć stosując miedź.Kiepsko sie obrabia ale warto troche popracować.Po wycięciu uszczelki należy ja podgrzac na gazie do czerwoności i gwałtownie ostudzic wrzucając do wody.Miedź wtedy sie "odpusci" i bedzie miękka. Idealnie sie ułozy i uszczelni. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 2 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 faktycznie miedz to dobre rozwiazanie i naprawde tanie :lol: a KAT to dobra kapelka ,polecam.To prawdziwy polski thrash metal.Reszta to scierwo.Przerpraszam jeszcze TURBO :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Dobrze ze dodales TURBO bo by sie bracie krew polala:)))) jeszce cos takiego jak dragon bylo ale sie za bardzo nie wybijali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 4 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2003 kurka widze ze bratnią dusze znalazlem na forum.Nie dosyc ze motofan to jeszcze metalfan hehe.A ogolnie to ciezko w tych czasach o dobra muze ,tak jak o dobry motocyklpozdrawiam wszystkich thrasherów i enduromaniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 9 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2003 A tak odbiegając od tematu.Przetłumaczcie sobie tę stronę na polski.http://www.dansmc.com/ Ja prawie popłakałem się ze śmiechu.Kiedy wymyślą dobrego tłumacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 a azbestem nie mozna tego uszczelinić??? w domu miałem kiedyś (może i jeszcze mam) azbest na uszczelki- może od niego raka silniczek nie dostanie :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_10 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Sznurek azbestowy to dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Medzy cylindrem a wydechem nie za bardzo mozna uzyc sznurka azbestowego.Sznurek mozna wykorzystac a nawet trzeba w polaczeniu kolanko wydechu a tłumik.A takto uszczelke z azbestu miedzy cylinder a kolanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_10 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja w junkersie mam na połączeniu kolanko-cylinder sznurek i jest OK., a na połączeniu kolanko - wydech nie mam nic i też jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi