Matija Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Pytanko, jaki tłumik założyć do yamahy wr 426 ? orginał to kiszka totalna !!!co polecacie ? .Podobał mi się odgłos tłumika higashi ale nie wiem jak z mocą,obecnie śmigam na CRD moc ok. ale jes za głośny :wink: Pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak cie kasa nie goni to tylko Acropovic,Arrow,FMF Higasi to lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Polecam Arrowa.Zachowuje idealny stosunek głośności do poprawy głośności, a nie jak niektóre tłumiki nastawione tylko na wielki ryk przy którym cieżko jest wytrzymać.Jakbyś chciał to mogę załatwić tłumiki tej firmy w dobrych cenach. Info na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matija Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak cie kasa nie goni to tylko Acropovic,Arrow,FMF Higasi to lipa.Dzięki za podpowiedź a o jaką kase chodzi i czy jest bardzo głośny i co z mocą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Głos jest extra na Acropoviczu,Arrow bardziej ryczy przynajmniej u mnie cena gdzieś około 1000-1300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matija Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Głos jest extra na Acropoviczu,Arrow bardziej ryczy przynajmniej u mnie cena gdzieś około 1000-1300zł.a jak z mocą Acropoviczu a w Arrow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Yoshimura fajne ma wydechy:D Ja musze sie tez rozejzec za jakims bo mam przelotowy od TC 610 i tak mi głosno ryczy ze jak jade w teren to sasiadow budze:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 a jak z mocą Acropoviczu a w Arrow ? Prawda jest taka że aby odczuć znaczną poprawę musisz kupić kompletny wydech wraz z kolanem a to jest koszt dość niemały bo za Acropowicza chyba coś koło 3000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Dzięki za podpowiedź a o jaką kase chodzi i czy jest bardzo głośny i co z mocą :wink: Z tego co wiem tak naprawdę przy zakupe samej końcówki nie odczujesz znacznej poprawy jeżeli chdzi o osiągi a jedynie zmini się dzwięk. Przy zakupie kopletu kolano+końcówka odczujesz zmiane charakterystki silnika a w mniejszym stopniu większą moc, większśc ludzi nie odczuje róznicy jeżeli chodzi o moc miedzy seryjnym wydechem a tuningwym. A koszt takie wydeechu jest spory więc może warto sobie zadać pytanie czy mi to potrebne? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Tak! Ale Matija wiesz że decydując się na zmiane całego wydechu musisz sie lizyć ze zmianą dysz w gaźniku?!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 SEBOOL same dysze to nic ale jeszcze dobre ustawienie gaźnika jest ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matija Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 co sądzicie że nie warto zmieniać tłumika ? a co na orginale mam jeździćprzeciez to totalna kiła jest .. Tak! Ale Matija wiesz że decydując się na zmiane całego wydechu musisz sie lizyć ze zmianą dysz w gaźniku?!pozdr.Dlaczego trzeba wymieniać dysze ? i co z regulacją gaźnika ? Pozdro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 bo nie odczujesz różnicy w mocy itp. po 1 a po drugie bedzie cCi strzelał i bedzie aż szedł ogień z wydechu!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matija Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 bo nie odczujesz różnicy w mocy itp. po 1 a po drugie bedzie cCi strzelał i bedzie aż szedł ogień z wydechu!pozdr.Na jakie dysze wymienić ? i w jaki sposób mogę je dobrać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Tego to już raczek :icon_twisted: sam nie zrobisz! Ja w takiej sytuacji bym oddał motocykl do serwisu lub mechanik który sie na tym zna. Nowy wydech to nie tylko jego przykręcenie go ,ale także wiele innych pracy aby działa i sprawował sie tak jak powinien. No niestety ;)pozdr. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi