kermadec Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Witam. Zapraszam wszystkich użytkowników Hondy NTV 600/650/Deauville na nowe forum poświęcone temu motocyklowi.Forum znajduje się pod adresem : http://www.ntv.fora.pl Zachęcam do rejestracji i aktywnego "forumowania" :wink: Pozdrawiam kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ja już się zarejestrowałem, póki co mało nas jest ale zaczyna sie robic coraz ciekawiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 I bardzo fajnie.W grupie raźniej ;). Zapraszam pozostałych właścicieli NTV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 I bardzo fajnie.W grupie raźniej :icon_twisted:. Zapraszam pozostałych właścicieli NTV No tak, ja ja się zarejestrowałam już trzy razy pod różnymi nazwami, a postów pisać nie mogę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Anulko - a nie zapomniałaś czasami kliknąć na link aktywacyjny który poszedł w mailu na podany podczas rejestracji adres? Pozdrawiam P.S.Jeśli będzie dalej problem to wal śmiało na PW ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja tak właśnie zapomniałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja tak właśnie zapomniałem ;)Oczywiście zapomniałam!Rof, Czy Ty dajesz jeździć na swoim moto jakieś dziewczynie? Blondynka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 witam wlasnie kupilem ntvke i chcialem sie zarejestrować ale nie przychodzi mi link aktywacyjny, probowalem 3 razy na rózne poczty i nic... A przy okazji moze ktos wie od jakiego innego modelu pasuja zegary? bo te orginalne od ntv sa praktycznie niedostepne i cholernie drogie... mozna je zastapic z transalpa lub z CB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) chyba z Cb podejdą, 750 albo 500 Edytowane 15 Marca 2008 przez pack84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi