WilQ_21 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ja nie moge aż serce się kraje jak się na fotki patrze, ale pierwsze fotka to jest the beest :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ja nie moge aż serce się kraje jak się na fotki patrze, ale pierwsze fotka to jest the beest :D pzdr jesli chodzi o moto z browarkami to moje własne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 jeśli to twoje moto to przez całą sobote po paradzie i w niedziele miałem zaparkowaną moją honde obok twojej :D kojarzysz?? zobacz na fotki z bikepics nizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 jeśli to twoje moto to przez całą sobote po paradzie i w niedziele miałem zaparkowaną moją honde obok twojej :D kojarzysz?? zobacz na fotki z bikepics nizej Nawet mam kawałek na fotce. Tylko numery inne niz na bikepics. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 no tak bo na bikepics miałem jeszcze nieprzerejstrowaną.... jak mozesz to pokarz fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 http://img177.imageshack.us/img177/8213/img3097oy1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 jesli chodzi o moto z browarkami to moje własne:) he he musiałeś się wyróżniać, w czasie podróży i na wjeździe na zlot ;) no ale nic do zobaczenia w przyszłym roku :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 he he musiałeś się wyróżniać, w czasie podróży i na wjeździe na zlot :icon_mrgreen: no ale nic do zobaczenia w przyszłym roku ;) pzdrWyroznial to sie ten kto nic nie wwozil.My kursowalismy 2 razy samochodem na slowacje bo na raz sie nie dalo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Wyroznial to sie ten kto nic nie wwozil.My kursowalismy 2 razy samochodem na slowacje bo na raz sie nie dalo :D Ja jakos nie lubie celników na tej granicy, nigdzie tak nie sprawdzaja jak w Koniecznej. Kiedys tez jezdzielem po browar na Słowacje, ale teraz to zakupy przed zlotem robie w Gorlicach. A pozatym polskie piwko lepiej "kopie";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczota Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 My kursowalismy 2 razy samochodem na slowacje bo na raz sie nie dalo :biggrin:łobuzy i nic nie powiedzieli :buttrock: , a mysmy z Mazzim sie przez 10 min zastanawiali jak sie spakować z prowiantem % :biggrin: Cytuj etz250 -> B6 -> SV650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasik Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Na zlocie w Zdyni było super.A motory i motocykliści wspaniali.Pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiak Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Oj warto było, warto. Atmoswera wspaniała, ludzie też. Jak zwykle nie obyło sie bez mojego marudzenia :biggrin: ale jestem w pełni szczęścia, że w Zdyni byłam i jak wszystko pójdzie po mojej myśli to w przyszłym roku też sie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 łobuzy i nic nie powiedzieli :biggrin: , a mysmy z Mazzim sie przez 10 min zastanawiali jak sie spakować z prowiantem % :biggrin:Pierwszy kurs fura Lysego robilem jeszcze ja w piatek (jeszcze mialem noge cala i trzezwy bylem :biggrin:).A drugi kurs byl w sobote kolo 12 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 najgorsze bylo to ze im jedzienia kolo 11 w nocy zabraklo.. normalnie trzabylo glodowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi