lucas Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 damian kmx a oleju to nie wiem ;p(leje na oko heh) to swietnie , pozycz mu swoje oko albo jedz mu nalej oleju do skrzyni wchodzi 0.8 litra mieszanke mozesz robic 1:35 , jednak ja polecam 1;30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) witam!! 1.czy wie ktos moze jaka powinny miec wysokosc tarcze sprzeglowe w husqvqrnie wr 125, bo w servisowce nie moge znalec albo tak umiem szukać, sa mniej wiecej na rowni z gorna krawedzia kosza sprzeglowego, a jakie powinny byc to nie mam bladego pojecia 2.grzebalem grzebalem i chyba cos rozjebalem :wink: :banghead: :icon_razz: chcialem sobie linke wydluzyc, zwiekszajac regulacje i grzebiac tam przy silniku chyba cos popsulem bo ten "cycelek", ktory wychodzi z silnika rusza sie swobodnie ok.4cm i dopiero potem zaczyna ciagnac, na poczatku mi sie sprzeglo slizgalo a teraz to jzu wogole nie chodzimacie jakies propozycje co to moze byc?normalnie jestem w stanie zalamania, ale coz zrobic ludzka glupota nie zna granic :bigrazz: pozdro Edytowane 12 Czerwca 2007 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek3210 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Co do spalania WR 250 to zgadzam się z majowym.Mam sprzęt z tego samego rocznika i u mnie 10l wypiła na 120km w sumie dobrej jazdy na obrotach.W lesie gdzie jest wieksze pałowanie na niższych biegach,ciągłe redukowanie,wachlowanie biegami,podjazdy,błoto to taką ilość łyknie w min.3-4h.Myslę że masz coś w gaźniku nie tak wyczyścić wyregulować i ma latać.Huska cieszy się opinią bardzo oszczędnych 2taktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Wie ktos moze jaka moca dysponuje Husqvarna SM 610S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddabk Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam! Prosze o pomoc, od dwoch latach mecze sie juz na swoim Derbi , ktore mimo malo pojemnego silnika ma troche mocy, nadszedl czas kiedy zdecydowalem sie pojsc dalej w strone enduro, chcialbym kupic cos wiekszego, znalazlem ciekawa oferte na Husqvarne te 350, prosze o opinie na temat tego sprzetu, jak sie tym jezdzi , jak z awaryjnoscia , i co NAJWAZNIEJSZE czy dam sobie na nim rade? Czy nie jest zbyt ciezki? Jak z jego moca itd. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berolok Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) za cięzki nie bedzie powines dac sobie rade jak ja dalem bo jeździlem na husce te 350 Kosa- sm610s ma z tego co czytalem 45-50km pozdrawiam Edytowane 16 Czerwca 2007 przez berolok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajka Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Czy ktoś mógłby potwierdzić moje dane o mocy Husqvarny TE 510 model 2005r. ? Czy ma ona 54KM czy może mniej lub więcej bo narazie takie dane znalazłem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 witam! Zmierzylem grubosc tarcz i wyszlo mi 2,8 mm a tarcz jest 8 nowe powinny miec 3mm, czyli odeszlo 1,6mm. Czy taka roznica ma wplyw na slizgajace sie sprzeglo?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Russian Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 witam! Zmierzylem grubosc tarcz i wyszlo mi 2,8 mm a tarcz jest 8 nowe powinny miec 3mm, czyli odeszlo 1,6mm. Czy taka roznica ma wplyw na slizgajace sie sprzeglo?pozdroSerwisowka dla mojej huski (TC450) podaje:-nowe tarcze sprzegla grubosc 3,0 mm-tarcze sprzegla do wymiany grubosc <2,9 mmCzyli Twoje juz swoje przezyly i nalezy dac im stosowny do przebiegu odpoczynek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans12 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 kupiłem te410 gdzie moge kupić części padł mi silnik po 6 godzinach prawdopodobnie urwało zawór wydechowy pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 zych off road - maja zamienniki po 150zł bo oryginalne ponad 300zł sztuka a mleczek ma ponad 500 za sztuke jak ostatnio dzwoniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans12 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mam jeszcze jedno pytanko gdzie można dostać zawory, tłoki, rozrząd kompletny, plus uszczelki do 410??? Potrzebuję tego wiedziec bo jutro rozkładam silnik i jaki mniej więcej jest tego koszt i jaki polecilibyście firmy do poszczególnych części. Pozdrawiem Jeszcze jedno pytanko czy ma ktoś linki do rysunków technicznych silnika 410 jestem mechanikiem ale kożystanie z takich materiałów świadczy o dojrzałości :flesje: Pozdrawiam i proszę o pomoc Bo ja mam 36 lat :lalag: i kupiłem marzenie mojego dzieciństwa które po 5 godzinach sięzjebało :clap: Prosze jeszcze o jakieś linki do stron gdzie ewentualnie mógłbym zamówić jakieś częsci zamienne do 410 i chciałbym się dowiedzieć jeszcze na co zwracać uwagę przy montażu takiego silnika. Teraz to juz chyba wszystko :smile: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 no przeciez napisałem ZYCH OFF ROAD !! czytaj a nie zasmiecasz temat Mleczek jeszcze ma czesci wpisz sobie http://www.zychoffroad.pl/ i masz dilerow na cała polske gdzies tam mam serwisowke do 410/610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Czy ktoś mógłby potwierdzić moje dane o mocy Husqvarny TE 510 model 2005r. ? Czy ma ona 54KM czy może mniej lub więcej bo narazie takie dane znalazłem?? Chyba wielkich zmian pomiedzy rocznikiem w 05/07 nie maMoc na hamowni 55,6KM -model 07W swojej klasie( E3 ) wyprzedzil ja tylko(pod wzgledem mocy) Husabegr FE 650e :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 http://moto.allegro.pl/item220556167_husqv...r6_cbr_yz_.htmlHusqvarna z tego rocznika to ma już tą pompe oleju czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi