NEKAONE Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Witam <Mam Ktm'a sx 125 z roku 2003 tyle ze w starej budzie (tzw. tylny blotnik jest oddzielny i oddzielne sa boczki motoru ) w nowych modelach Ktm'a sa one juz poloczone tworzac jedna calosc (boczki z blotnikiem ) .Wiec moje pytanie brzmi - Czy da sie wlozyc ten blotnik z boczkami do mojego modelu z 2003 tyle ze z odzielnymi boczkiami i blotnikiem ? :) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zadaj to pytanie w dziale Enduro\Motcross tam ci napewno pomoga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Nie da się, siedzenie jest inne, kąt pochylenia w stosunku do zbiornika jest inny, zbiornik jest inny. Być może uda Ci się jakoś dopasować sam tylny błotnik, ale na moje oko to będzie rzeźba w gównie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Za dużo roboty z tym jest. Z tego co pamietam to przykręcane jest śrubą od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ok spoko dzieki , myslalem ze rok ten sam to i rama taka sama. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi