Kaze Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Kto bedzie? Ja przyjade na 100%. Są to zawody MP 125J, 65 i pow 175. Przed biegami MP pojadą amatorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 a gdzie jest Wschowa?? Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 15km od Głogowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja miałem startować ale organizatorzy wymyślili że jak jesteś niepołnoletni rodzice muszą coś tam podpisać przy nich, nic nie da że przywiozę podpis, że podpisze ktoś z rodziny, rodzice muszą podpisać na miejscu. A rodzice są na urlopie we Włoszech :(Może się z kimś zabiorę popatrzeć Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Modest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Miałeś startować w amatorach czy MP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 W amatorach, do MP jeszcze mi trochę daleko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi