Bartos_SzPaQ Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 wpadlem na pomysl zeby w tymm temacie dawac adresy i opnie o internetowych sklepach z czesciami do moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 www.agmot.pl www.kemot.pl www.megabet.pl www.sklep.mieloch.pl www.sklep.jednoslad.pl Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam. Czy ktoś słyszał coś tam: "wilmat toruń" - tak jakoś to mi się przypomniało :( pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 mi sie wydaje że temat jest hmm eee jak to ująć..... o ! niepotrzebny ;] www.google.pl i wszystko jasne badz na forum z tego co sie orientuje (a jestem juz tu prawie2lalta:P)to jest dział "warsztaty salony sklepy" oraz " co i jak gdzie kupic" wiec tam MOŻNA sie wszystkiego dowiedzieć. Ot taka moja jak zwykle optymistyczna wypowiedz 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 www.skutercentrum.pl Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam. Dokładnie zgadzam się z Sandrą :( A tak do tematu: http://www.wilmat.torun.com.pl/ pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Niech ja pomyśle... który to już temat tego typu?? Kiedyś tu był nawet przyklejony, zanim zapytasz gdzie poszukac... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 wiecie co w motorowery/skutery powtarzają sie non stop te same tematy: doradźcie co kupic, jaki wybrać pierwszy motorower, co lepsze honda czy yamaha, czy ten skuter jest dobry, pomocy dane techniczne motoru... no ludzie opamietajcie sie !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) wiecie co w motorowery/skutery powtarzają sie non stop te same tematy: doradźcie co kupic, jaki wybrać pierwszy motorower, co lepsze honda czy yamaha, czy ten skuter jest dobry, pomocy dane techniczne motoru... no ludzie opamietajcie sie !!!!!!!!!!!!!Oj czepiasz się :-). Te dane techniczne to się naprawdę przydają (sam bym nie znalazł schematu instalacji do NS-1 :-P). Ale faktycznie, wśród tematów w stylu "co kupić", "co na początek" itp. itd. etc. można przebierać jak w ulęgałkach. A najgorsze są oftopiki, ktore ja zawsze rozwijam :-). Trza przyznać, że ten temat w ogóle nie jest potrzebny. O ile o dane techniczne motorowerów lepiej pytać tutaj niż w "Dane techniczne i serwisowe motocykli", to opinie na temat sklepów i serwisów zarówno motorowerzystów, jak i starszych motocyklistów nie są aż tak szalenie odmienne. Po co pytać nas, młodzież (khy, khy :-)), skoro starszyzna ma więcej doświadczenia w zakupach części i serwisowaniu dwóch kółek? A przed zadaniem pytania najlepiej by było zaglądać pod ten magiczny link :-)... Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Oj czepiasz się :-). nie arcer poprostu mnie do powoli drażni :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 o tak sie czepiacie zeby szukac bo powstaja tysiace takich samych tematow ale ja dalem temat w ktorym jest tylko jedna odpowiedz a wy zapisaliscie cala strone gadaniem o tym waszym zakladaniu tematow, a co wiecej byscie chcieli w dziale motorowery niz co kupic,co lepsze,ile to pociagnie,skad czesci? od tego wlasnie jest forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 tak sie czepiacie zeby szukac bo powstaja tysiace takich samych tematow ale ja dalem temat w ktorym jest tylko jedna odpowiedz a wy zapisaliscie cala strone gadaniem o tym waszym zakladaniu tematow, a co wiecej byscie chcieli w dziale motorowery niz co kupic,co lepsze,ile to pociagnie,skad czesci? od tego wlasnie jest forum... Spoko ale nie ma az tyle sklepów internetowych zeby zaraz zakladac post i robic wielkie halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi