marcinreks Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam wszystkich pilnie poszukuję hamulca nożnego a dokładnie (dźwigni hamulca nożnego) bo tak skrzywiłem że po wyprostowaniu stracił swój orginalny kąt i bardzo źle mi się nim operuje. Enduromaster ratuj ale kieruje swoja prośbę do wszystkich szukam wszędzie i nic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jesli tak trudno jest dostać dźwignię hamulca do twojego motocykla to może warto by było poszukac jakiejś podobnej z innego moto. Wydaję mi się , że znalazłbyś bez problemu. No chyba , że stawiasz na 100% oryginal!. zapytaj w serwisie Kawy. Może cena nie jest wygórowana?:icon_question:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam wszystkich pilnie poszukuję hamulca nożnego a dokładnie (dźwigni hamulca nożnego) bo tak skrzywiłem że po wyprostowaniu stracił swój orginalny kąt i bardzo źle mi się nim operuje. Enduromaster ratuj ale kieruje swoja prośbę do wszystkich szukam wszędzie i nic!! a w jaki sposób próbowałeś to wyprostować ? u siebie robiłem na ciepło, tzn podgrzewał opalarką podczas prostowania i pięknie wyszło, jak nowa Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Witam wszystkich pilnie poszukuję hamulca nożnego a dokładnie (dźwigni hamulca nożnego) bo tak skrzywiłem że po wyprostowaniu stracił swój orginalny kąt i bardzo źle mi się nim operuje. Enduromaster ratuj ale kieruje swoja prośbę do wszystkich szukam wszędzie i nic!!A czy nie da sie juz jej wyprostować to widocznie musi niezle zniewolona sprobuj ja wyprostować a jesli naprawde juz nic z nia nie da sie zrobic to dopasuj od innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi