klisiu Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 Siemka... Prosze was wszytkich. Malutki problem... kupiłem se komara... jestem poczatkujacym motocyklista (jeśli moge sie tak nazwać) Prosze was podajcie mi jakies stronki z motorowerem komar. A także jakies porady a takzde stronki jak mozna fajnie odnowic komara.. Prosze was o pomoc. Z góry dzięki.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 zależy co byś chciał w nim odnawiać... podaj konkterną część i wtedy będziemy Ci pomagać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisiu Opublikowano 30 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 Chodzi mi o sam wyglad zewnętrzny.. noi cos ze silniczkiem. Prosze was pomóżcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 Pisząc "odnowić" masz na myśli naprawę czy tuning? Jeżeli masz ze sprzetem jakieś problemy techniczne to pisz, postaramy się pomóc. Zaś jeżeli chcesz coś zrobić z wyglądem... tu możliwości sa niemal nieograniczone, :) ciężko podać jakiś przepis - przede wszystkim sam powinieneś mieć jakąś "wizję" :)Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Jemu chodzi chyba o odnowienie "old-timer'a", czyli chce mieć starego komara w b.dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 ja widzialem kiedys na allegro komara przerobionego na choppera :) fajnie wyglądał Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisiu Opublikowano 31 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Z3US właśnie o to mi chodzi. O odnowienie "old-timer'a.chce mieć starego komara w b.dobrym stanie.Pomóżcie mi prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Napisz w jakim masz go teraz i ile kasy mozesz w niego wpakować Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Ludzie !! Przecież on niechce go tuningować, tylko chce go mieć w takim stanie w jakim wyjechał z fabryki. A to strona o komarkach http://www.komarki.prv.pl/ a tu z częściami www.kemot.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Znalazłem bardzo ładne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Ale jajca na tej stronie o komarze wszedłem do działu o właścicielu strony, patrze, a tu chłopak mieszkający we wsi koło mojego miasta, na dodatek w tej wsi mieszka mój wujek u którego mam też ogara :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 jaki ten świat mały...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Nom, wreszcie ktoś z okoli a nie z warszawy albo skąd indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Nom, wreszcie ktoś z okoli a nie z warszawy albo skąd indziej Pieprzysz, mnie też masz na południu 8) z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 1 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2003 Fakt, ale on mieszka w wiosce obok mojego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi