zygizz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ogladalem na Discovery "pogromcow mitow" i byl film moiwący o tym ze nie da sie podpalic benzyny wrzucając do niej peta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ogladalem na Discovery "pogromcow mitow" i byl film moiwący o tym ze nie da sie podpalic benzyny wrzucając do niej peta :DTeż to widziałem, a nie podpala się, bo papieros ma zbyt niską temp... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 koles w simku ma zapalniczke :D nie pytalem sie czy dziala i jak podlaczy ;) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Co do kręcenia piecyka, to jak masz zalany silnik dobrym olejem,nie pali ci go dużo,rozrząd jest w dobrym stanie to nie ma zadnych przeciwskazać żeby go kręcić ile fabryka dała.Ja w DR zmienilem lancuszek rozrzadu,olej z filtrem wymienilem(zalałem Shelem syntetykiem tym dla wyczynow ,drogi ale dobry olej), i o ile jest możliwość(bo to wiadomo zalezy jeszcze od terenu) to kręce ile wlezie,trzeba pamietac jeszcze o zaworach,sprawdzaniu stanu oleju,czyszczeniu filtra itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 silniczek igla, zaworki ustawione, filtr zmieniony, zalany olejem castrol gps 10w40 (semisynt) - troche mi go spala, ale nie sa to koszmarne ilosci.. powiedzmy 50 ml na 1000 km Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Musi coś spalic wkońcu nie jest pierwszej młodości, no i nie jeździ się raczej ligtowo, normalna sprawa, mi DRa też tyle weźmie może nawet ciut wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 dlatego leje na to spalanie i uzupelniam braki, zalewam pod sama gore okienka, ale zeby bylo widac pecherzyk powietrza co sadzicie o castrolu gps 10w40?slyszalem ze ktos narzekal na ta firme.zastanawiam sie czy nie zalac gestszego oleju, np 15w40 o ile taki jest.. Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Nie da się zapalić benzyny(ani jej oparów) papierosem ani zapalniczką samochodową :biggrin: Kiedyś próbowałem - Nie możliwe! A ogniska tej nocy nie było... Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Hehe ... Bardzo ci sie musialo nudzic :biggrin: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi