TIJO Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Gratulacje :crossy: Wysokich lotów życze :D :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Gratuluje nowego nabytku bardzo fajny sprzęt :D Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No ja jeszcze raz gratuluje :DBardzo dobry motocykl. Tak jak rozmawialismy, zrobisz raz a dobrze i zap**** caly czas :crossy:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ktm to ktm , taka prawdabedzie dlugo i bezawaryjnie jezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Gratuluje,jak dobrze pujdzie to za rok też dosiąde Harda, ale chyba WRke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Gratuluje sprzeta. !!!!!!!!!!!!!!!!!!A mam pyatnie ile bym musial dolozyc po sprzedaniu dr zeby miec takiego KTM 400 EXC. POZDR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 I ja pogratuluję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Piękny ten KTM, gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Gratuluje sprzeta. !!!!!!!!!!!!!!!!!!A mam pyatnie ile bym musial dolozyc po sprzedaniu dr zeby miec takiego KTM 400 EXC.POZDR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z tego co patrzyłem po ogłoszeniach, ceny takiego EXC 400 z 2001 roku kształtują się w granicach 12500-14500. Mi udało się kupić w dolnej granicy cenowej, oczywiście trzeba dołożyć parę złotówek jak przy każdym zakupie. Na razie szukam najtańszego źrodła części, oczywiście takich które nadają się do użytku więc raczej oryginałów. Jeśli zna ktoś adresy firm mających dobre ceny to będę bardzo wdzięczny. Szukam również serwisówki do mojego KTMa.Z góry dzięki za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Tu jest link, który dałem Ci już wcześniej ale może komuś sie przyda http://www.ktm-parts.com/pdf/KTM2001400520/2001KTM400520.pdfDzisaj przeglądałem swiadectwo homologacji swojego KTMa i napisane tam jest że ma 12KW czyli jakieś 16KM :icon_question: przy 6500 rpm. Vmax 104 km/h Nie ma to jak blokady :icon_exclaim:Całe szczęście, że po odblokowaniu jest tego jakieś 3 razy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) mam nadzieję że autor posta zadba też o wygląd ktm'a :icon_question: a tak btw, to jakimi motorami jezdziles wcześniej? ktm 400 jest naprawdę mocny :icon_exclaim: Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez gurufarmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) mam nadzieję że autor posta zadba też o wygląd ktm'a :icon_razz: a tak btw, to jakimi motorami jezdziles wcześniej? ktm 400 jest naprawdę mocny :wink: Przede wszystkim zadbam o sprawy techniczne, a jeśli starczy kasy to zakupię całą okleinę to i wygląd się poprawi (chociaż jest dużo mniej ważny). Wcześniej jeździłem RXem 160 i KLXem 300R, EXC 400 jest "nieco" mocniejszy ale chyba dam sobie radę. Oprócz potrzebnych wymian szykuję rownież go do swojego wzrostu, czyli obniżam :icon_razz: . Wytnę trochę gąbki z siedzenia i jesze kilka innych patentów, bo na razie sięgam ledwie jedną nogą do ziemi :icon_exclaim: Tu jest link, który dałem Ci już wcześniej ale może komuś sie przyda http://www.ktm-parts.com/pdf/KTM2001400520/2001KTM400520.pdfDzięki wielkie, przyda się bardzo :icon_question: Dzisaj przeglądałem swiadectwo homologacji swojego KTMa i napisane tam jest że ma 12KW czyli jakieś 16KM icon_mrgreen.gif przy 6500 rpm. Vmax 104 km/h To ma mocne jakieś te konie - chyba Araby, bo prawie na każym biegu chcą wyrwać kierownicę :offtopic: Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 oj tak, żeby był bezawaryjny.ale ja tu nie widze żeby coś poprawiać w wyglądzie, zresztą, mało kto na to patrzy i tak będzie większy czas w błocie:) gratuluje pięknej maszynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi