DiboS60 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Moc Dokladnie tak ale Przy momencieobrotowym ktory sie tez bardzo liczy w terenie i zywotnosci silnika to bym sie klucil;]jaa mimo to dla dziewczyny polecal bym Hma dlatego ze jest poprostu lzejszy.Na seryjnym silniku ktory po prostu jest sredni jezeli chodzi o moc :)Kity tunigowe typu hebo manston 80cmm ktory przy sportowym tlumiku i ganziku 24 mm moze osiągnac 24Km ale to jest holernie drogie.sam cylinder ok 1300zl plus gaznik wydech:)Hmm bez obrazy co by bylo gdy stuniguje Crm ktory ma silnik taki jak w ns1-(mtx prawie ten sam).Porownujmy tutaj maszynki seryjne a nie po modyfikacjach:) Ps Rzemyk jezeli o tyle samo % zwieksze pojemnosc swojego cylinderkaczyli jak ty do 80cmm to ja do 112cmm i ty gaznik 21 a ja 28-30 to samo porownanie Hm moze sie schowac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Nie ma to jak dobre samopoczucie :( Zwiększ pojemność swojego mtxa do 1 litra i pościgaj sie z R1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 i tak dibo ma najlepszy motór i milczec :( http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 :( Wez HM-a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zaprzestanie produkcji MTXa to najwiekszy bład ludzkosci, przeciez MTX to dzieło Bogów :) Dibo, mam wrazenie, ze jestes mistrzem samozajebistosci. A w temacie - bierz HM'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak ktos porownuje stuningowany silnik do seryjnego i mowi ze spuchnie to cos nie tak??wogole to ja nie mowilem o mtxe na poczatku tylko o CRm a te silniki cwaniaku sie ruznią :) Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Dominik Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi