Pawel Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Chyba rozmiar dysz, bo jakoś nie kumam tego rozmiaru gaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Pewnie chodzi o średnicę gardzieli :wink:hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Powinna byc podana w symbolu gaznika np Mikuni BS34SS ma rozmiar 34mm. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Nie wiem w czym problem, idziesz do Lerssona, wybierasz numer katalogowy i po herbacie. W razie czego masz nawet rozrysowane wymiary dysz (wysokość, średicę, gwint itp. - możesz wymontować z gaźnika i pomierzyć dla pewności). Proste jak zakup bułki :-), kupowałem nie raz dysze i nikt nie zadawał mi tak dziwnych pytań. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ta bede jechal do gdanska po dysze . I mnie wyjda z 300zł (koszty paliwa) Gadalem z takim goscie to mówi ze mam srednice 33mm . Wiec dzis tak zamowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ta bede jechal do gdanska po dysze . I mnie wyjda z 300zł (koszty paliwa) A kto Ci każe jechać do Gdańska :flesje: Jeżeli nie masz katalogu, to myślę że każdy szanujący się sklep motocyklowy go posiada. Bierzesz dyszę w łapę i porównujesz z tymi co są w katalogu. Wybierasz odpowiednią i tyle... Z tego co pamiętam, to tak jek pisze Paweł, nie ma tam mowy o żadnej średnicy gardzieli.Firma, rodzaj gwintu, rozmiar otworu dyszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrider Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Do tego oczywiście odpowiednie przerobienie (lub zakup nowych) pokryw górnych i zapięcie iglicy o ząbek niżej (czyli podniesienie jej). Pawel A nawet opuszczenie ( z 4 na 3) Pamiętam że na tych dyszach jest taki symbol RD z tym że to "D" to kwadracik z jeszcze mniejszym kwadracikiem w środku... pozdro Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez tombrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi