amkstudio Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 witam kupiłem ktm 250 gs i mam pytanko jaki olej wlac do skrzyni poniewaz chce wymienici jaki olej do wahy zeby mocno nie dymił prosze o pomoc !!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Witam posiadacza tej samej fury :icon_razz: ja do wahy leje husqwarne(zieloną), a do skrzyni to mobil ale nie pamietam dokladnie jaki..sprawdze i dam znac.pzodr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Do beny polecam midland 2t, a do skrzyni biegów motula transoil expert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amkstudio Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Do beny polecam midland 2t, a do skrzyni biegów motula transoil expert. a jakies symbole tam wystepuja??jesli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Skrzynka : Motul Trans Oil Expert 10W40Mieszanka : Castrol R2 racingbike lub Motul 800 Koniec Kropka. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 midland mu wystarczy, a do skrzyni to jak wyżej motul expert Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Dokładnie midland jest bardzo dobrym olejem, litr kosztuje 12zł; a 0,6l 10zl i jest to full syntetyk czyli idealny do wyczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amkstudio Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A CZY KTOS SIE ORIENTUJE ILE GO TAM WEJDZIEKTM 1986 GS 250?? BO SPRZEDAJA NA LITRY HEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 no pewnie wchodzi niecaly litr wiec butelka 1L wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amkstudio Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 no pewnie wchodzi niecaly litr wiec butelka 1L wystarczy na deklu jest napis cap. 0,5lale dziwne by było ze tylko pół litra na 250 ccmnie moge znalesc korka do sprawdzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 go ktm gs 250 wchodzi do skrzyni 750 ml ale mozna nalac 800 i nic mu sie nie stanie a zawsze jest to bezpieczenstwo ze nic sie nie bedzie za bardzo tarlo a jak mu nie bedzie pasowalo to te 50 ml wyzyga przez taka rurke (nie wiem jak to sie nazywa ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 go ktm gs 250 wchodzi do skrzyni 750 ml ale mozna nalac 800 i nic mu sie nie stanie a zawsze jest to bezpieczenstwo ze nic sie nie bedzie za bardzo tarlo a jak mu nie bedzie pasowalo to te 50 ml wyzyga przez taka rurke (nie wiem jak to sie nazywa ) pozdrawiam"odma" :-) tez zawsze leje wiecej i najwyżej sobie własnie wyrzuci :-)Skrzynka : Motul Trans Oil Expert 10W40Mieszanka : Castrol R2 racingbike lub Motul 800nic dodac nic ująć :icon_question: :icon_exclaim: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ja tam leje 900-950ml i nigdy nie było problemów, i tak już z tym olejem nic nie zrobie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amkstudio Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 go ktm gs 250 wchodzi do skrzyni 750 ml ale mozna nalac 800 i nic mu sie nie stanie a zawsze jest to bezpieczenstwo ze nic sie nie bedzie za bardzo tarlo a jak mu nie bedzie pasowalo to te 50 ml wyzyga przez taka rurke (nie wiem jak to sie nazywa ) pozdrawiamczesc widze ze sie orientujesz w temacie moze wiesz ile tam jest biegow bo ja mam 4 niewiem dlaczegomoze masz jakas serwisówke do tegoschematy elektryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 4 biegi :( to ciekawe... kto wie moze te 20 lat temu własnie takie skrzynki w 250 robili. Ale zeby chociaz 5... no bo to przeciez enduro a nie cross. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi