Biker_x1 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam!!!Mam okazje kupić Aprilie classic 125 1997r. przebieg oryginalny tylko 2500km zarejestrowana w Polsce cena 4000zł.Czy ma ktoś taki motocykl prosiłbym o wypowiedzenie sie na jego temat czy sa z nim jakies porblemy, Jakie sa jego osiagi?Z góry za wszytskie odpowiedzi dziekuje.Pozdrawiam Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez Biker_x1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Witam!!!Mam okazje kupić Aprilie classic 125 1997r. przebieg oryginalny tylko 2500km zarejestrowana w Polsce cena 4000zł.Czy ma ktoś taki motocykl prosiłbym o wypowiedzenie sie na jego temat czy sa z nim jakies porblemy, Jakie sa jego osiagi?Z góry za wszytskie odpowiedzi dziekuje.Pozdrawiampokaż foty tego moto bo te 2500 przebiegu to wierutna bzdura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 2tys przebiegu to ja w pierwszych 2 miesiącach posiadania moto zrobiłem a 2500 przez 9 lat to trosze ... No więc jak już kiedyś mówiłem z apką nie miałem zbyt dużo wspólnego nie wiem jak ten model ale af1 miałem dużo problemów. A apka jest włochem jak wiele kiepskich aut a to mówi samo za siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Bardzo smieszny motocykl. Choper z wysokoobrotowym dwusuwowym silnikiem od plastika :) Nie polecalbym go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello93 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Bardzo smieszny motocykl. Choper z wysokoobrotowym dwusuwowym silnikiem od plastika :) Nie polecalbym goCzy ja wiem czy taki smieszny mnie sie podoba z wyglądu, posiadam aprilie classic 125 200rok na motorower kupiłem za 7 tys ale ma wszytkie dodatki sakwy przednie 2 lampy z tyłu itp. zbytnio nie jestem z niej zadowolony bo mi nie chce odpalic !!!! wszystko bylo ok ale cos teraz kuźluje.... Czy ja wiem czy taki smieszny mnie sie podoba z wyglądu, posiadam aprilie classic 125 200rok na motorower kupiłem za 7 tys ale ma wszytkie dodatki sakwy przednie 2 lampy z tyłu itp. zbytnio nie jestem z niej zadowolony bo mi nie chce odpalic !!!! wszystko bylo ok ale cos teraz kuźluje....2 lampy z przodu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Jak masz inne wyjście to omiń Aprillie i chinskie moto czerokim łukiem. Szkoda nerwów i kasy. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi