gutek_rapier Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam tak jak w temacie jakie sa koszty takiego kompletnego zarejestrowania itp, dodam ze poprzedni własciciel sprowadził go z holadnii i tam podobno nietrza rejestrowac i wogle i nic niepłacil jakie to by były kompletny koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ja ostatnio rejstrowalem moto z holandii. wiec tak przeglad 114 zł pozniej idziesz do skarobwki 150 zł + 7,5 zl w znaczkach. Przygotuj kserowki bo w skarbowce loja kase za to i to nie mala.pozniej tlumaczenie ja placielm tylko tyle co podatek bo to kumpel ojca... na koncu rejstracja 111,50 i ubezpiecznie . I jazzzda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Mnie kosztowała rejestracja skuta z włoch prawie 500zł z OC tam tez nie rejestrujapozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) A co powinienem z motorem dostać zeby móc spokojnie zarejestrować tzn. jakie dokumenty Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez gutek_rapier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 umowa kupna sprzedazy ja mialem tylko to.... i nawet z granicy nic tylko umowa k/s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 cos słabo szukałeś :icon_razz: :icon_razz: http://www.skutery.net/artykuly.asp?id=168 prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 a jeżeli bym miał tylko umowe kupna i sprzedaży i certyfikat z danymi motorka to sie da bo na skuterach net pisza ze trzwea miec dowód i tablice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 wystarczy że do wydziału kounikacji podskoczysz i sie zapytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Niechce mi sie za bardzo stać 3 godziny w kolejce aha moto kupuje od kolesia który sporwadził je rok temu dlatego sie tak wypytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ja mialem tylko umowe k/s i przeglad pierwszy w polsce na ktorym sa wsyztskie dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Siema jeśli mój skuter jest z 1994r i z włoch, mam tylko umowe kupna-sprzedaży to czy mogę go zarejestrować bez problemów?????Pliz o odpowiedź (ale na pewno...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi