Limo Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Używaj tylnego hamulca. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Żużu ja rozumiem to, że się uczy...Ale jeżdżenia nie nauczy się siedząc przed monitorem, a nauczy się siedząc na motocyklu i słuchając kumatego instruktora wykupując dodatkowe godziny jazdy w razie potrzeby... Ale jeżeli usiłuje się przy okazji podetrzeć tyłek szkłem i szkoda kasy na takowego i czasu na pierdoły typu kręcenie się w kółko, to jest się tyranym w internetach ;) Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelR Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Dziękuję wszystkim miszczom kierownicy za odpowiedzi. Nic dziwnego, ze Polska jest 1000 lat za ........ w prawie każdej dziedzinie, jeżeli mamy takich specjalistów. Na szczęście znalazłem na tym forum posty pana Tomka Kulika, które mi dużo wyjaśniły. Napisane rzeczowo i bez ziania jadem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 PawelIR. Jazda na ósemce nie różni się niczym od pokonywania każdego innego zakrętu. Patrz jak najwcześniej i najdalej w zakręt i poganiaj konia gazem. Ściśnij z całej siły zbiornik a łapska rozluźnij. Ot i cała tajemnica. Powodzenia w ćwiczeniach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi