cezsek Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Też będę.A przy okazji odwiedzę teściową (będę miał zaliczony dobry uczynek :)). Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Jackuzy gdzie ty znalazłeś PMRki za 4 dychy!?? Ja na 90% też wezme radyjko, także się jakoś stykniemy, tylko trzebaby nawoływać co jakieś 10 minut.hehe w Carefourze :)....takie małe żółte pipstoki....ale nieco je przerobiłem :)....nie na darmo się chodziło do liceum elektronicznego :evil:.....była promocja już ostatnie sztuki...to stwierdziłęm że wezme dwie ...zawsze się przydadzą:) Co do nawoływania....miejscie je właczone na 5 kanale...w odbiorze dużo prądu to nie żre...(raczej :lalag:) w końcu się złapiemy :P....i chyba będzie w zasięgu większośc terenu startu? (mam nadzieje :lalag:) Edytowane 4 Września 2006 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 panowie rozumiem ze motobazar jest 8-9 wrzesień na 100%??? proszę o odpowiedz pytam bo doszły mnie słuchy że odbył sie w minioną sobote i niedziele czyli 1-2.09???jak to jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Napewno jest 8-9 września jest nawet ogloszenie w ŚM a tam się chyba nie pomylili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Jackuzy a którego dnia będziesz? Ja będe w sobote z PMR-kiem na 5 kanale. Jeżeli ktoś ma i będzie to chętnie się stykne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Albo piątek i sobota albo sobota...nie wiem dokładnie ale napewno będę ;) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Ja się wybieram z kolegą ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Wybieram się lecz niestety pociągiem ;) w Koluszkach przesiadka na której stacji najlepiej wysiąść? I jak dalej z dojazdem za info zgóry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Puk puk jest tam kto. Łodzianie liczę na was bo jutro wyjazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Ja bede w sobote gdzies od 11 do 14/15. Mam pmr-ke na kanale 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 W wybiera się ktoś jutro. Bo ja mam zamiar iść jutro. Jeśli też ktoś ma zamiar iść jutro niech napisze na PW albo gg to może ustawimy jeakieś spotkanie juz na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 jestem od jutra do soboty :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 napiszcie jaki to dokłady adres (ulica) jest bo bede 1 raz jak tam trafic? bede jechał z płocka dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Kardan daj znać odbiorę cię wysiadasz na Łódż Fabryczna tylko błagam nie o 4 rano :bigrazz: 510156323-Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi