Sqter Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 no to wstepnie jestesmy ustawieni , bedzie jeszcze pare maszyn z poludnia i z centrum, wstepnie ustawmy sie tak ok 14 po pracy , pasuje ?? a z tym sniegiem to prezesada , wstaje rano a tu bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Sqter - daj mi swój telefon na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 masz tutaj , i kazdy kto chce sobie z mna posmigac to niech dzwoni :smile: 502618186:) jutro bede smigal od 15 az do konca wahy w baku a tankuje do pelna :)moze jakis kazimierz albo co :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 cienko cos tutaj kazdy sobie rzebke skrobie , a moze jakas konkretniejsza ustawka , , qrczak pieczony kekko wysmarzony nie wstrzasniety nie mieszany dawajcie zrobimy radomskie szykany :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 jestem za, a jak ktos lubi lekki hardcore to trtaq sobota, mamy chyba jeszcze zywego RD do zajezdzenia, tylko trza klamke os sprzegla zalatwic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 czesc. a powiedzcie mi jak wyglada ten tor kartingowy w radomiu? da rade tam pojezdzic? w jakim stanie jest nawierzchnia? probowalem zalatwic pare godzin na lubelskim torze ale prezes chce 50zl od lebka jesli zbierze sie 10 osob, na 3h. Wydaje sie sporo ale mysle ze warto. mozna rezerwowac na tygodniu albo na weekend z wyprzedzeniem. jakby byl ktos chetny to dajcie znac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 na torze da sie pojezdzic, musi byc ktos z czlonkow, koszt okolo 10 pln od lebka za godzine, jak wiecej osob to da sie dluzej pojezdzic. Nawierzchcia kiepska, duzo gumy, kiepski asfalt, ale pobawic da sie, tor bezpieczny, wolny... A ogolnie - w piatek wieczorem, grilowanie rowerowo-motocyklowo punkowe, plus 3 koncerty punkowe, w tartaq, info walic do mnie na gg lub priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 no to ja bede a tor w radomiu to popierdulka lepiej do deblina jechac za 10 pln wpuszczaja na caly dzion do woli latasz ile fabryka i wogle chyba ze linka od gazu ci sie urwie :) ale ogol spoko asfalt jak papier scierny wiec moto trzyma sie jak wsciekly :D a w sobote lub w niedziele jakies palny ktos ma bo ja mysle na swietokrzyskie wskoczyc albo do rybnika jak ktory chetny to welcomen :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Czy ktos jutro, tzn sobota 31.03 zamierza jezdzic ?? chodzi mi glownie o popoludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 jutro po poludniu 3 osobowa grupa jedzie do bilgoraja na tor poszalec troche. jakby ktos mial ochote sie przylaczyc to podaje moj nr 500682835 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi