Dianaaa Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 gratulacje :) bycie ciocią to bardzo fajne uczucie (wiem jestem nia od 5 dni) :) i dzieki wszystkim z Baryłem na czele, za bardzo fajną sobotnią imprezkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 No pijaki gdybym wiedział że tak mi dupę obrabiacie na forum to pogadakibyśmy inaczej w sobotę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Kurcze, dzieciaki, pamiętacie jak wczoraj dzwoniła do mnie siostra i mówia, że przyjechał jej Szwed, więc muszę spać na kanapie? Tak więc okazało się, że się zaręczyli, no i będę CIOCIĄ!!! Jezu, niesamowite uczucie, mówię Wam! :) ...i jest już co obewać następnym razem!!! Pozdrawiam wszystkich gorąco!ciocia Marysia :) :)...no CIOCIU Marys... gratulacje... no i przede wszystkim gratki... dla siorki... :)... ale wiesz... przekaz siostrze... ze nie ma co brac kota w worku... i musi nam szweda wypozyczyc na testy... :P ...zabierzemy go na jakis wyjazd albo na przelot po knajpach... i sprawdzimy czy sie nada... :).... jesli nie nauczy sie przynajmniej wrzeszczec 'DOO PIEKLAAA!!!'... to nie ma bata, nie nadaje sie :clap: ...a tak w ogole... to bylo bardzo milo zobaczyc wasze mordki... i we wspolnym gronie spozyc te osiem symbolicznych browarow :clap: ...nadmienie, iz nastepnego dnia na kursie PP... zauwazalny byl syndrom dnia poprzedniego... ale dalem rade... :clap: pozdr, w ps. ...w gulgocie to niestety nie aku... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 hmmmm, czyżby cos nie halo z bulgotem? spoko Barył, wg mnie znowu skończy się na czyszczeniu styków rozrusznika... Tylko czemu kurde ZNOWU, skoro w czerwcu elektryk rozebral rozrusznik, przeczyścil i wg niego było ok! I było... ale jak widać krótko. Lekko skonfudowany Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Hmm.. wczoraj zwieźliśmy bulgota do serwisu... i chyba na czyszczeniu styków się nie skończy :biggrin: Do rozrusznika nie dochodzi napięcie, a podłączony do zewnętrznego źródła napięcia z przerwami kręci, ale pobiera taką ilośc prądu, że mocno się grzeje. Dzis powinno być wiadomo co jest grane ...o ile Barył do tego czasu nie zejdzie na zawał :wink: Tak więc Staszku - Grupa Uderzeniowa Północ stoi już w blokach :bigrazz: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dzięki wam a właściwie hektolitrą piwa wypitego w sobotę bulldog bullgocze :wink:przepalił się przekaźnik co było spowodowane zasyfiałym rozrusznikiem maszyna zrobiona, dziś na nią wsiadam trzeba będzie założyć jeszcze n jakiś oring (trzeba czekać na niego :bigrazz: ) podobno przez jego brak dostawała się woda do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dianaaa Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 to SUPER ... czyli w weekend Katyński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi