Szafir Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Do autora: w temacie napisałeś Jamaha ;) - to celowe, tak dla jaj? bo już Ci jadą po rajtuzach co niektórzy... :) Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 "HAZARD", to włącznik kierunkowskazów awaryjnych. W mojej Virago 1000 z 1984r. działa nawet bez kluczyka w stacyjce. Nie tak, jak we współcześnie produkowanych motocyklach. Kierunkowskazy awaryjne tylko przy włączonym zapłonie lub blokadzie to trochę, wg mnie, bez sensu. Dziekuje bardzoMuszę w takim razie zobaczyć dlaczego nie działa. Przynajmniej teraz wiem czego szukać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioUT Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Do 1100 mam instrukcję, ale nie w formie elektronicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Do 1100 mam instrukcję, ale nie w formie elektronicznej. A dużo tego jest? Jak niewiele to może da się z tego zrobic kopie ( oczywiście zwrócę koszty)Umówimy sie któregoś dnia gdzieś koło Ciebie i na parkingu zrobimy wymiane. Chętnie poznam kogoś z takim samym moto bo zielony jastem na jego temat jak trawa po deszczu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjaxa Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Co do manuali - gorąco polecam Torrenta. Ściągnij klienta, idż na wyszukiwarkę torrentów http://www.search-torrent.net/wpisz virago, i potem tylko ściągnąć. POzdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioUT Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 A dużo tego jest? Jak niewiele to może da się z tego zrobic kopie ( oczywiście zwrócę koszty)Umówimy sie któregoś dnia gdzieś koło Ciebie i na parkingu zrobimy wymiane. Chętnie poznam kogoś z takim samym moto bo zielony jastem na jego temat jak trawa po deszczu.Pozdrawiam Może być. Ja tak samo jak Ty mam blade pojęcie o tych motorach a odległość nie jest duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ja takze sie pisze Sławek / warszawa / virago 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzorrz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jestem 5 dni po otrzymaniu prawka kat A i 5 dni po zakupie Yamaha'y Virago 535. Super maszynka! :) :) :) Pozdry dla Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 a co z tym zloytem??? mało czasu zostało w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi