maciek1875 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jestem miłosnikiem yamahy virago i chetnie bym zrobił jakis wypad w polske z ludzmi na tych samych motorach jakis zlot czy cos takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ee, ale czego oczekujesz? bo nie wiem co mam napisać? że jestem? :P no to jestem, bartic, jeździec na virago, wrocław pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioUT Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Gdzie, kiedy i z kim? Zależy też od pogody i wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Bartek, Virago 125, Konin :P Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 niecierpie virago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No to jestem jeszcze jeden Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 a jak ktos jest zwolennikiem na przyklad hondy SZADOŁ albo Jamahy Road star ŁORJOR ? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Mialem Virago 1000 i kochalem ja teraz ma ja moj przyjaciel ale ja wciaz ja nazywam moja choc zdradzilem ja dla VN 2000 ;) Virago to swietna maszynka :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Mialem Virago 1000 i kochalem ja teraz ma ja moj przyjaciel ale ja wciaz ja nazywam moja choc zdradzilem ja dla VN 2000 ;) Virago to swietna maszynka :clap: A możesz mi napisać do czego jest przełącznik HAZARD po prawej stronie kierownicy?Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzola Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja mam Virago 535, więc może pojawie się na ewentualnym zlocie.Wszystko zależy gdzie, co i jak... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Umnie czegos takiego nie bylo :clap: tylko wlacznik zaplonu i starter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Umnie czegos takiego nie bylo :clap: tylko wlacznik zaplonu i starter DziękiFakt że jak to przęłączam to nic sie nie dzieje ciekawego. A gdzie można zdobyć jakąś instrukcję do motocykla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Na którymś BAJZLU lub w sieci . W sieci jest pełno instrukcji, poskanowane i sprzedawane po 100 razy... Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez stoldar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 "HAZARD", to włącznik kierunkowskazów awaryjnych. W mojej Virago 1000 z 1984r. działa nawet bez kluczyka w stacyjce. Nie tak, jak we współcześnie produkowanych motocyklach. Kierunkowskazy awaryjne tylko przy włączonym zapłonie lub blokadzie to trochę, wg mnie, bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Virago 535. Mój pierwszy motorek. Ciesze się jak dziecko:))) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi