sovietek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 jeszcze jedno - dosyć istotne.. jest różnica między ciepłym a zimnym silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Ahhh, się trochę pomyliłem. Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez malys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Kondensator wymienialem z 5miechow temu.Zaplon mam z nowym przerywaczem.Cewke WN mam 8V a pod magnetem 6V.Wlasnie roznica jest.Jak jest zimny to gasnie prawie zawsze.Jak sie rozgrzeje,przejade sie,to wtedy normlanie trzyma obroty,choc troszke nierowno chodzi.Wiecie co to moze byc? Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Aivars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jak Ci gaśnie na wolnych obrotach to jak potem wygląda świeca?Jak schodzi z wysokich obrotów na niskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Swieca jest rudo-brazowa.Z wysokich obrotow schodzi bardzo ladnie,tak jak kiedys,jak wolne byly ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jaką masz przerwe na przerywaczu ? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 może pytanie banalne, ale.. ssanie napewno sprawnie działa? przyjżyj się dokładnie temu mechanizmowi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Mysle,ze ssanie dobrze dziala.Na ssaniu po nocy od kopa pali,a jak sie rozgrzeje to go zalewa jak na maxa dam mu ssania.Przerwe mam taka,jak w ksiazce,czyli 0,4mm.Zmienialem mu przerwe od 0,25 do 0,45 i tak samo:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) To jest coś cewka główna kondensator. Niemiałbyś od kogoś pożyczyć tych elementów i trochę pokombinować? Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez malys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Kondensator zamowilem niemiecki,niedlugo bedzie.Z cewka to raczej nie mam jak,nikt w poblizu nie ma simka:/Jak najlepiej sprawdzic cewke czy jest dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 zmierz miernikiem jakie ma opory i napisz na forum. ja w poniedziałek (obiecałem na dzisiaj ale nie miałem czasu :) ) pomierze ile ma nowa i będzie wiadomo. a na ssaniu na niskich obrotach dobrze chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ciezko mi pomierzyc,bo jeszcze nie odlutowalem wszystkich cewek.Na niskich obrotach na ssaniu tez gasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi