SlayR Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Hehe ;). Muszę się pochwalić ;). Ujechałem sposobem Pawika około 20 metrów ;). Tylko nie mogę tak bardzo do pionu moto postawic jak pawik, bo mi tylni błotnik wadzi o ziemię Tzn starłem go trochę :P. Ale co tam - frajda niesamowita :). Muszę jeszcze potrenowac balansowanie gazem :). EDIT: Niedługo może zamieszczę filmik z moją 'jazdą' :). Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez SlayR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 CZym bedziesz dłużej jeździć, tym będziesz siedział bliżej zbiornika, a nie tak jak pawik pisał cofnąć sie do tyłu... a wtedy też lepsze odległosci wychodza... ;) Ja musze coś z jazdy na kole dobrego też wrzucić, bo chwile było widać na filmiku w temacie o nieobrobionych, ale to była cienizna... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Czy od strzelania sprzęgłem itd. oraz jezdzenia na gumie niszczy się moto ? Bo nie powiem, podoba mi się to i daje frajdę jak tak się jedzie, ale czy to nie szkodzi naszym kochanym maszynkom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 w Stanach jest jeden stunter z tego co wiem który jeździ na chopperku, nie pamietam z jakiej ekipy jest. Jakbyś znalazł jakiś filmik to chętnie to zobaczę cofnąć sie do tyłu... a można się cofnąć do przodu ? :) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Slay strzały ze sprzęgła je niszczą (sprzęgło) no i te nagłe szarpnięcie też wpływa na wszystkie zębatki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 To kończę ze stuntem :icon_razz:. Wolę dłużej móc cieszyć się moim moto :icon_razz:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Każda nauka trików kończy się glebą prędzej czy później nie ma bata :icon_razz: Wszyscy zanim opanowli gumę nawet zawodowcy leżeli lub będą leżeć. To kwestia czasu.Teraz wychodzi prosta reguła chcę jeździć na gumię => przygotowuje moto (crashpady)=>ubieram się (kask i nie krótkie spodenki)=>ćwicze koleżanka próbowała przy mnie Suzą Kataną.Stanęła nogami dodała na maxa gazu i jebut. Moto(skuter) zaliczył pion <przejechała tylną lampą 1m i jebut na boczek. Do dziś ma lampe posklejaną taśmąkierunek też i w ch*** rys. Więc przygotuj się psychicznie że możesz lekko stuningować swój sprzęt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 a można się cofnąć do przodu ? :icon_razz:Ale sie czepiasz... chodziło mi o cofniećie sie w stronę tyłu motora... :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ej, a co ty myslisz :biggrin:. Treningi to mam za sobą :icon_razz:. Tu chodzi o zywotność moto :icon_razz:. Mój rekord dzisiejszy 25 metrów :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Łancuch się rozciągnie, koło możesz pokrzywić, conajmniej te szprychowane, nie wiem, Ty masz pewnie jakieś alu, nie wiem jak sie zachowają, ogolnie taka jazda nie służy motorowi... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Czyli całkowicie koniec ze stuntem :icon_razz:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jakbyś znalazł jakiś filmik to chętnie to zobaczę jest między innymi na tym filmiku, ja go ściągnąłem z tego linku- http://www.stuntfreaks.com/vids/darius-sittinsidewayz.wmv . z tego co widze filmik nie działa więc musisz poszukać tego pliku - darius-sittinsidewayz.wmv . moze ktoś to też ma jeszcze to ci podeśle ja mam niestety za słabe łącze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi