rzemyk90 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Szukaj HM. RMX nie bierz. HM pod kazdym wzgledem lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evoman Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Tak się składa że a simsona elektronika enduro cztero biegowego i chce sprzedać za 1300zł i chciał jakiegoś enduro do 4000zł Może znacie jakieś strony lub filmy ktore ukazja RMX'a bo ciezko coś na necie o nim znaleść .No moze i lepszy ale nie za 4000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Za tą kase, ja bym shukał derbi sendy, albo rmx-a :crossy: Widziałem ostatnio derbi sende SM i byłem w szoku. Wygląda to zaje***** i ciągnie też niezle jak na 50 ccm. Z tyłu cholernie szeroka felga i guma 130 robią wrażenie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Yamaha DT50 lub Derbi Senda ale Yamahy DT50 nie polecam bo to słebe bardzo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Yamaha DT50 lub Derbi Senda ale Yamahy DT50 nie polecam bo to słebe bardzo !!! Racja. DT50 są dość słabe i baaardzo wolne. Te motorki osiągają ok 70 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 JA obstawiam HM i oczywiście Aprilia RX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 JA jezdze na Derbi Senda R i jestem zadowolony, przyspieszenie bardzo dobre, predkosc dobra(napewno nie wezmiesz jakiejs rs'ki na predkosc, ale na starcie to odrazu:P). Lecz napewno nie nadaje sie do jakiegos skakania, mozna nim pojezdzic troce po lecie, jakies podroze, i troszeczke na tor:P:D:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Racja. DT50 są dość słabe i baaardzo wolne. Te motorki osiągają ok 70 km/h hah :flesje: mowisz chyba o starych dt'kach chlodzonych powietrzem ? :Dbo te nowsze maja silnik am6 - montowany do ladnych kilku innych 50ccm wiec w to,ze jest slabe to bym watpil i obstawial,ze jezdziles typowym padlem albo zblokowanym sprzetem ;) pozdro :clap: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szycha rx Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Aprilia RX 50 jest zajebista:;] ja mam i jestem ładnie zadowolony:D;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macker16xD Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 pomysl tez o aprili rx co myslicie o rx ?? kolega ma to mowize gowno ale dlaniego prawie wszystko to gowno hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Suzuki SMX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi