harnas Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 i co tu teraz robi膰, cz艂wiek wybiera po偶膮dn膮 maszyne bo lubi, chce czu膰 moc moto pod ty艂kiem bierze sobie royala 1300, i my艣li ze ze nikt mu nie podskoczy hahaha. a tu po przeczytaniu w sierpniowym motocyklu dowiaduj臋 sie o bestiach kt贸re moje 1300 zjadaj膮 na 艣niadanie. tj: suzuki M 1800 R: 1783 pojemno艣ci i 125KM, HD night rod 1131 pojemno艣ci i 120KM, no i ukryty smok przyczajony tygrys triumph rocket III pojemno艣膰 to tylko 2294 a mustang贸w mo zaledwie 140, i co tu dalej czyni膰????!!! chcia艂bym us艂ycze膰 wasze opinie o tych sprz臋tach, i kt贸ry powinien by膰 na piedestale tej stawki :crossy: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
DRACO Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zapomniales jeszcze o VN 2000 pojemnosc 2053 moc 110 moment obrotowy 200Nm i to wszystko z dwoch cylindrow :biggrin: :biggrin: i jest to prawdziwy power cruiser mam o nim najlepsze zdanie i nie dlatego ze go mam ale naprawde taki jest :crossy: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Mikos艂aw Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zapomniales jeszcze o VN 2000 pojemnosc 2053 moc 110 moment obrotowy 200Nm i to wszystko z dwoch cylindrow :crossy: :biggrin: i jest to prawdziwy power cruiser mam o nim najlepsze zdanie i nie dlatego ze go mam ale naprawde taki jest :crossy:聽Ka偶da pliszka sw贸j ogonek chwali... :wink: 聽A na najwy偶szym podium w艣r贸d powercruiser贸w stoi oczywi艣cie BHC-3 502. :cool: 502 konik贸w567 momentu.聽Vulcan 2000 to przy nim m艂odsza siostra... :biggrin: 聽聽Szacuneczek Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
DRACO Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Tak ale moze porozmawiamy o seryjnych a nie o amerykanckich wydumkach w stylu Hoss-Bossa a jest tesz moto zrobione na silniku rakietowym czy to tez uwsgledniac :crossy: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
marecki Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Tak ale moze porozmawiamy o seryjnych a nie o amerykanckich wydumkach w stylu Hoss-Bossa a jest tesz moto zrobione na silniku rakietowym czy to tez uwsgledniac :biggrin:O Y2K chodzi? :crossy: Wracaj膮c do seryjnych motocykli to triumph rocket III pod wzgl臋dem pi臋kna wewn臋trznego (osi膮gi) jest moim faworytem :biggrin: ale je艣li bior膮c pod uwag臋 pi臋kno zewn臋trzne motocykla to kawasaki vn 2000 osobi艣cie najbardziej mi si臋 podoba :crossy: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
DRACO Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Oto to Y2K :crossy: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Stan Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 boss hoss a nie hoss boss :crossy: ma silnik od corvettya jest jeszcze Y2K z turbina od helikoptera :biggrin:a co do sprzetow to vtx 1800 jeszcze ale nie kazdemu sie to podoba tak jak inne z tych wymienionych,na rynek amerykanski jest robiony vn 2000 classic, wyglada jak vn 1600 tylko ma 2 litry, to jest fajny sprzet, jednak szkoda ze ma pas zebaty Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Mikos艂aw Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak ale moze porozmawiamy o seryjnych a nie o amerykanckich wydumkach w stylu Hoss-Bossa a jest tesz moto zrobione na silniku rakietowym czy to tez uwsgledniac :biggrin:聽聽Chwila chwila Draco :crossy:, nie denerwuj si臋, fajny ten tw贸j Vulcan jest, da艂e艣 si臋 podpu艣ci膰 :biggrin: 聽Natomiast co do BossHossa to on jest - jak najbardziej - seryjnie produkowanym motocyklem.Oczywi艣cie nie ma tej ilo艣ci egzemplarzy co dominuj膮cy producenci, ale z drugiej strony jego historia to tak naprawd臋 kilkana艣cie lat, a radzi sobie ca艂kiem nie藕le.聽Raczej nie chcia艂bym nim je藕dzi膰 bo moje 176 cm wzrostu to ca艂kiem ma艂o jak mi si臋 wydaje, natomiast je艣li chodzi o jego moc to zdecydowanie mi zaimponowa艂o to, co przeczyta艂em w jakim艣 te艣cie, mianowicie:Jedziesz BossHossem z pr臋dko艣ci膮 70 km/h, odkr臋casz manetk臋 gazu i z chwil膮 gdy ko艅czysz przekr臋canie manetki, jedziesz ju偶 120 km/h :crossy: 聽Strasznie mi si臋 to spodoba艂o. 呕wawe bydl臋. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Mikos艂aw Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
DRACO Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Stan czy BossHoss Czy HossBoss wszyscy wiedza o co chodzi a Y2K masz racje jest to turbina helikoptera moj blad :crossy:聽Jest taki speede bo ma tylko jeden bieg a co do seryjnosci to niezabardzo jest robiony na zamowienie pod klijeta Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez DRACO Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Stan Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 nie chcialem byc zlosliwy z tym boss hossem teraz motorow jest wybor tak ze jak kogos tylko stac na takiego sprzeta to sobie wybierze taki jaki mu sie podobaa czy jak ktos kupuje taki motor to tam sugeruje sie moca, wydaje mi sie ze przedewszystkim wyglad, bo moc to maja ale scigacze :icon_mrgreen: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
DRACO Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Tu masz racje z moca w powercruiserach raczej chodzi o moment obrotowy bo to robi najwieksza zabawe jak na swiatlach wyrywasz przed plastikiem no ale dalej to inna sprawa Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
harnas Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 no w艂a艣nie STAN masz racje nie chodzi tu tylko o moc ale o gabaryty czy kszta艂t, fakt moc w takich maszynach jest wielka ale liczy sie pozycja za sterami. poda艂em te trzy maszyny bo nie mia艂em ich pod sob膮 i do艣wiadczenie jest "0"-we a po przeczytaniu informacji na temat tych sprz臋t贸w chcia艂o by sie dosi膮艣膰 ka偶dego ale c贸偶 to tylko poma偶y膰. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Stan Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 nie marudzmasz dobry sprzet wsiadaj i jedz :icon_mrgreen:聽co do intrudera to wyglada jak duzy skuter, albo motor batmana - byla dyskusja o nim wczesniej聽triumph - ladny ale to nie japonia, no i 3 garki to juz nie ten odgloshd - ... placisz za marke , rozwiazania techniczne nie powalaja , lepsze sa japonskie sprzety, pozatym jest brzydki :cool:聽聽vn 2000 to jest fajna rzecz, szkoda ze nie wal kardana tylko pasek ale ogolnie dobry sprzet jak tylko komus sie podoba, bo jest dosc nowoczesny z przodu聽vtx 1800 tez piekna sprawa ale kwestia gustu mi sie osobiscie nie podoba聽yamaha 1900 midnight kalafior czy cos tam :icon_mrgreen: ciekawa ale nie powala i w sumie to wole juz kawe :lalag: Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
vpower Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Mia艂em to szcz臋艣cie poje藕dzi膰 Triumphem Rocketem. To naprawd臋 ci膮gnie niesamowicie. Prowadzi si臋 ekstra (jak na gabaryty). Jedyny mankament - ten klang - jednak te trzy cylindry nie powoduj膮 g臋siej sk贸rki jak np przywalenie na gaz w VTX na pustych wydechach. Co do VTX - orygina艂 faktycznie wygl膮dem nie powala na nogi ale za to odpa艂 jest niesamowity - cho膰 jazda zaczyna sie przy oponie 250 z ty艂u kiedy to przestaje zrywa膰 przyczepno艣膰 przy ka偶dym dodaniu gazu. V-Rod ma wg mnie 2 wady - ma艂e to i tak naprawd臋 ma艂o Harleya w tym Harleyu ale zapewne je藕dzi sie nie偶le - nie mia艂臋m okazji. Intruder mi si臋 nie podoba - jaki艣 taki plastikowy si臋 wydaje. Co do VN 2000 - podoba mi si臋 silnik - co do lampy przedniej - pomin臋 milczeniem no i troszk臋 du偶o kg jak na moje mo偶liwo艣ci a wspomniana Yamaha - lubi臋 cruisery ale ten jest wyj膮tkowo brzydki (jak na m贸j gust - nie wiem czemu nie pozostali przy 艂adnym Wild Starze). A Boss Hoss - jak kto艣 jest motocyklista knajpowy i wyrywacz blondynek (nic nie mam do tych warto艣ciowych przedstawicielek) to polecam - do innych cel贸w si臋 niebardzo nadaje. Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Doktor Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udost臋pnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Linia powercruiser贸w mi osobi艣cie sie nie podoba , a co do moich preferencji to zdecydowanie Yamahy , VTX i pastiki za taka kas臋 to pora偶ka , a w kawie podoba mi sie jedynie pojemno艣膰 ,aczkolwiek 100 kucyk贸w z dw贸ch litr贸w to 偶enada ,VTX ma to z 1800 ,Suzi nawet o 25 wiecej ,a Yamaha z 1300. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.