enduromaster Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 no to zapraszam , w każdy łikend ktoś śmiga o wertepach, myślę że niedługo także powrócę w teren , jeszcze tydzień lub dwa :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 chłopaki skąd wy bierzecie info o imprezach cross/enduro w regionie ?? ja bym sobie pojechał pooglądać z bliska jak to wygląda :D ostatnio podobno było coś w łasku ale ponoć taka rekreacyjna wręcz bezklasowa rywalizacja ( bo głowna konkurencja to były 4x4 a quady i moto były tylko upiększeniem imprezy tak mi sie obiło o uszy ) i bym podskoczył ale teraz to np wyczytałem z gazety po fakcie :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Panowie i Panie mam pytanko :) czy ktoś z forum lata gdzie od wschodniej stgrony Łodzi ???? tzn. Widzew, Stoki, Nowosolna, Dobieszków, Kolonka ..... powoli poskramiam mój nowy nabytek i fajnie byłoby sie do kogaś podłaczyć :buttrock: pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 My z północy i zachodu Łodzi ale nowosolna i dalej na wschód się zdarza :). Zawsze zapraszamy na północ jakby co :D niemniej jeżdzących jest całkiem sporo... wiec pewnie kogoś napotkasz :) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 My z północy i zachodu Łodzi ale nowosolna i dalej na wschód się zdarza :). Zawsze zapraszamy na północ jakby co :D niemniej jeżdzących jest całkiem sporo... wiec pewnie kogoś napotkasz :) to gdzie ewentualnie na tą północ latacie (coś konkretniej, okolice czego ?? ) moze bym sie zgadał z Wami jakoś niedługo ?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 głównie okolice zgierza, stryków i dalej, łagiewniki, czasem bardziej na zachód rabień, bełdów... różnie :) ja osobiscie wolę w lasy i błota niż żwirownie ;) .... możesz też się wybrać swoją maszyna do Tadzina na żwirownie ;) tam by sie dobrze twój KTM czuł ;) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 głównie okolice zgierza, stryków i dalej, łagiewniki, czasem bardziej na zachód rabień, bełdów... różnie :) ja osobiscie wolę w lasy i błota niż żwirownie ;) .... możesz też się wybrać swoją maszyna do Tadzina na żwirownie ;) tam by sie dobrze twój KTM czuł ;) spoko znam miejscówke od ekipy Jeepa Łódź :) i nie omieszkam :) teraz jestem po nastepnych m/h i powiem że powoli ogarniam sprzecik :buttrock: nawet mam juz pierwsze hopki za sobą (w okolicach Łagiewnik :biggrin: ) frajda niesamowita :) moze ktoś sie pisze na latanie choćby na ten Tadzin (to tylko 20 km od Łodzi) w sobote po 15:00 ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tadzin zaliczony w sobote :):):) teraz juz wiem ile mnie jeszcze czeka nauki zeby jazda stał lekka i przyjemna ;) ,na miejscu spotkałem miejscową ekipe hardcorowców (pozdrawaim serdecznie ) i zrobiłem sie bardzo malutki :icon_eek: no cóż bez pracy nie ma kołaczy :) teraz czeka mnie doszkonalenie jazdy "za domem" i w weekend znowu trzeba sie wybrać na powarzniejsze szkolenie :) pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falki Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam :D Heh Chodzi o to żeby ten temat zgromadził ludzi latających po lasach, polach i łąkach w Łodzi okolicach....a po co? A no po to żeby sie mozna było spotkac umówić na jazde po lasku? czy tez po innej okolicy :D.....nie znam innej metody żeby sie umówić na jazde lesną więc z tąd ten temat..... A zatem Wszystkie osoby które lubia pochasac po lesie i sa z okolic Łodzi i samej Łodzi dajcie znac o sobie :D zawsze mozna jakoś sie spiknąć na małą (lub większą) przejażdzke :D Pomocy!!! Olej w układzie chłodzenia silnik AM 6. Do kogo uderzyć??? Pozdrawiam falki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 do działu mechanika.... ale najszybciej masz walnięty uszczelniacz pompy wody. Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 chłopaki skąd wy bierzecie info o imprezach cross/enduro w regionie ?? W tej chwili to wszystko dzieje sie na www.forum.enduro-cross.pl . Tam są wszystkie sprawy omawiane, info o zawodach, treningach, weekendowym lataniu w Łodzi i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Z wałka w głowicy wychodzi napęd na pompę wody, tam masz dwa origni i uszczelniacz jak mnie pamięc nie myli. Wymień je, zmień olej i płyn w układzie chłodzenia. Jak coś zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Z wałka w głowicy wychodzi napęd na pompę wody, tam masz dwa origni i uszczelniacz jak mnie pamięc nie myli. Wymień je, zmień olej i płyn w układzie chłodzenia. Jak coś zapraszam na PW. Wojtas.. jaki wałek w głowicy?? toż to AM6 dwutakt??? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 ma ktoś jakieś foto z cross country w łasku :D ?? kurde ja nic nie wiedziałem a dziś były zawody w łasku i były motocykle quady 4x4.....jak ja koło 18 zajechałem nad rzeke to widziałem tylko jak wszyscy sie kolejno zwijali......ech pech to pech :D tak blisko było bym chętnie poogladał a tu klops :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) Wyciągnąłem ten temat tylko dla pokazania że jest Bez złośliwości i wszczynania wojen Edytowane 18 Stycznia 2010 przez Kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi