enduromaster Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 to błotko to moja robota :icon_razz: w brązowym kapeluszu łaziłem Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 heh no widzisz :P jakbym wiedział to bym podszedł i pogratulował :D :) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 ta!! to trzeba było Bartek jechać w zawodach :banghead: a nie w kapeluszu łazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 to byście błotka nie mieli :bigrazz: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Chyba nie wszyscy byli zadowoleni z błotka :crossy:.... ale błotko było fajne :biggrin: szczególnie na mojej żółtej koszulce ;) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Czy tutaj juz nic się nie dzieje? Może by ktoś napisał gdzie jeździ kiedy i tak dalej? jezeli jeździ regularnie mniejwiecej :D (prawie jak Autobus :P ) fajnie by było się spiknąc może....(ja nie mam dobrych opon w teren ale popatrzeć miło :D) Pozdro Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 i po raz kolejny zapraszam się na forum gdzie wszyscy się przenieśli na enduro-cross.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Kurka byłem tam ale jakoś tak PUSTO tam jest ;] echhh no dobra niechaj będzie :biggrin: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 możesz podbić do mnie :icon_razz: ja nie mam z kim śmigać :icon_eek: czekam aż kumpel zrobi A i kupi moto to może uderzymy do Łaskowic albo w okolice Łodzi :biggrin: ja ostatnio wdrapuje sie pod takie górki na łysej gumie mtx 80 że mała bania :icon_biggrin: pozatym brak kostki też ma swoje plusy np że przez błoto przejeźdzasz bokiem do kierunku jazdy :biggrin: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 był ktoś na zawodach dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 dziewczyny uwaga 8-) we czwartek 31.07 od 18.15 zbieramy się na "torze" za Gillette i będziemy robić burze mózgów w sprawie budowy hopek i zagospodarowania terenu. każdy mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ok od 18:15....no to może ściągnę trochę gawiedzi ;) heh Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 wczoraj wyrównaliśmy tor i teren jest nie do poznania, radykalne zmiany są dwie długie hopy, między nimi prosta i skok przez mały rów, 4 duze bandy, dla zainteresowanych wstępnie umawiamy się na tor w niedziele 17.08 ok 10 godz na równanie łopatami hopek i formowanie reszty toru, zapraszamy wszystkich chętnych ZAKAZ JAZDY NA HOPACH DO ODWOŁANIA :) :wink: ( musimy je najpierw utwardzic i uformowac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 jak dotrzeć na tor w anielinie z Zduńskiej Woli ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 a gdzie jest tor w anilinie? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi