Jackuzy Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 NIedziela 13:04 ...jeździł dziś ktoś na poligonie na złotnie? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Witam Panów i Panie(Czarczi) jeżeli kto zainteresowany wspólnym motórzeniem to jutro, znaczy się w sobotę jesteśmy od około 12 na Piątkowisku .... tor ponoć ostatnio wyrównali więc powinno być ciekawie jak coś to dzwonić 66 88 22 438 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) Tor wyrównany bylem ostatnio we wtorek fajnie sie kurzy :wink: latać można wszędzie ale nie polecam ostatniej góry do wysokich lotów (z czarnym najazdem) bo można zrobić sobie małe kuku na zjeździe bo nie jest zbytnio wyprofilowany :biggrin: sam to poczułem.Niestety nie mogę przyjechać jadę na bajzel po laczka na przód :flesje: A kto w niedziele śmiga :icon_rolleyes: BO ja na 99% lecę na rydwan będzie ktoś może :icon_mrgreen: pozdro Edytowane 9 Maja 2008 przez mati kmx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Mati, to twoj KTM wybuchł? w sensie ze kawałek tłoka odpadł, bo leon cos przy mnie dzisiaj rozbierał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) Mati, to twoj KTM wybuchł? w sensie ze kawałek tłoka odpadł, bo leon cos przy mnie dzisiaj rozbierał...tak to mój sprzęt niestety założyłem licznik motogodzin przejechałem 0.5mh i na tym jazda sie skończyła :bigrazz: bede go mial dopiero we wtorek... Edytowane 18 Maja 2008 przez mati kmx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 nie ma kogoś z okolic ZDw śmigającym czymś w podobie do mojego padełka (znaczy z grubsza 8-15 KM )co też nie mam z kim wyszaleć się :icon_question: ?? nie chce nikogo na fullu czy potworku typu dr650 bo co mi za radośc wąchać spaliny :icon_mrgreen: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Sobota 24.05 od godz 13 planujemy małe ganianie na torze koło gillette, emocje gwarantowane :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 a tak w ogóle te tereny co pokazywał ninjabike koło łasku są jeszcze ?? czy jużź zalesili ew ogrodzili i koniec ?? jak tam z grubsza dojechać z trasy Sieradz-Pabianice ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ryba, coś dzisiaj słyszałem o rampie, Tomek już ją skończył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Kto lata w długi weekend i na którym torze :P moto już odebrane wiec w teren :flesje: P.S. Piątkowisko chyba odpada bo troszkę padało w tym tygodniu :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Kto lata w długi weekend i na którym torze :icon_eek: moto już odebrane wiec w teren :biggrin: P.S. Piątkowisko chyba odpada bo troszkę padało w tym tygodniu :biggrin: pozdro nom ja bym z checia polatał bo tez dopiero skonczyłem naprawiac swoja niunie :P:P:P :flesje: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Dzisiaj było latane na łaskowicach. od godz. 13 do 15 tam bylismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 kto i gdzie bedzie jutro jeździł i o czywiscie o której :smile::P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 może ja, nie wiem gdzie , nie wiem o której ale jutro :smile: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 NIEDZIELA od 13 jesteśmy na Piątkowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi