motorbiker Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 CROSS COUNTRY impreza z uwagi na święta jest przełożona na 06.04 i będzie w Nowosolnej ale w nowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A nie wiesz kto to organizuje? z tego co wiem panowie ktorzy ostatnio wytyczali trase i pomagali w organizacji (zrobili b. dużo) zostali zrobieni w chu*a i dołożyli do interesu tracąc czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Wiem tylko tyle że Automobilklub Łódzki tzn ktoś od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 jeździ ktoś jutro ?ja chyba piątkowisko odwiedze Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 jeździ ktoś jutro ?ja chyba piątkowisko odwiedze a ja chyba też o której się Pan wybiera a i Panowie kto leci na stryków w Niedziele ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 a ja chyba też o której się Pan wybiera w sobote o to pytałem :) zna ktoś trasę szutrami z południa Łodzi (np. lublinek) do Strykowa ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 jutro 12.30 za Gillette jeździmy, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 jutro 12.30 za Gillette jeździmy, pozdroa ja tam jade na stryków.... kto chce to mogę wziąć mu moto niestety miejsc siedzących brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 panowie a ja mam małe pytanko ..... jest takie fajne miejsce do jazdy w okolicach lublinka spróbuje wytłumaczyć o co mi chodzi to może ktoś mi powie jak tam dojechać jak sie jedzie pociągiem z pabianic do Łodzi z prawej strony (siedząc przodem do kierunku jazdy)jest taka wieeeeeeeelka dziura w ziemi koło lasu wygląda na jakąś starą żwirownie nigdy tam nikogo nie ma.........kawałek za tym jest most kolejowy nad jakąś rzeką i z lewej strony masz taki mostek z rurą nad rzeką i zaraz za tym jest przejazd drogi przez tory strzeżony i stacja kolejowa lublinek...... tak pi razy drzwi zaraz za tą ,, dziurą jest przejazd niestrzeżony i z lewej idzie rura zakopana w takim śmieszym wale no i potem most nad rzeką przejazd strzeżony i stacja lublinek....... jeśli ktoś cudem zrozumiał o co mi w ogóle chodzi to niech powie jak tam dojechać drogą z Łodzi albo lepiej z trasy np Łódź pabianice czy coś w tym stylu..........dzięki...... to wygląda na jakąs stara żwirownie żólty piach z jednej strony bardzo stroma ściana z piachu naokoło las zero ruchu ogrodzenia nic.. Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 hehehehe czyżbyś mówił o Łaskowicach? Bo z tego co tłumaczysz to włąsnie na to wygląda...... Do Łąskowic jak się jedzie z Pabianic wytłumaczą Ci koledzy...jak powiesz skąd dokładnie chcesz jechać to opisze Ci trasę :P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 panowie a ja mam małe pytanko ..... jest takie fajne miejsce do jazdy w okolicach lublinka spróbuje wytłumaczyć o co mi chodzi to może ktoś mi powie jak tam dojechać jak sie jedzie pociągiem z pabianic do Łodzi z prawej strony (siedząc przodem do kierunku jazdy)jest taka wieeeeeeeelka dziura w ziemi koło lasu wygląda na jakąś starą żwirownie nigdy tam nikogo nie ma.........kawałek za tym jest most kolejowy nad jakąś rzeką i z lewej strony masz taki mostek z rurą nad rzeką i zaraz za tym jest przejazd drogi przez tory strzeżony i stacja kolejowa lublinek...... tak pi razy drzwi zaraz za tą ,, dziurą jest przejazd niestrzeżony i z lewej idzie rura zakopana w takim śmieszym wale no i potem most nad rzeką przejazd strzeżony i stacja lublinek....... jeśli ktoś cudem zrozumiał o co mi w ogóle chodzi to niech powie jak tam dojechać drogą z Łodzi albo lepiej z trasy np Łódź pabianice czy coś w tym stylu..........dzięki...... to wygląda na jakąs stara żwirownie żólty piach z jednej strony bardzo stroma ściana z piachu naokoło las zero ruchu ogrodzenia nic.. Myśle że ta mapa wszystko ci wyjaśni .... droga jest wyraźnie zaznaczona http://mapa.szukacz.pl/?&n=427294&e=524486&z=2m&t=WYBRANY PUNKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 witam No dokładnie o to chodzi :) dzięki panowie tak nawiasem to jest prywatne /ogrodzone/niczyje (stara niepilnowana żwirownia) ?? ja zawsze jak do Łodzi do rodzinki prułem w niedziele to nikogo tam nie widziałem kumpel twierdzi że kiedyś kogoś na crossie widział widocznie ktoś z was :) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 witam No dokładnie o to chodzi :cool: dzięki panowie tak nawiasem to jest prywatne /ogrodzone/niczyje (stara niepilnowana żwirownia) ?? ja zawsze jak do Łodzi do rodzinki prułem w niedziele to nikogo tam nie widziałem kumpel twierdzi że kiedyś kogoś na crossie widział widocznie ktoś z was ;) To jest stara żwirownia....nie pilnowana ale chyba jeszcze używana.... jak tam sie posiedzi w niedziele przy dobrej pogodzie to prędzej czy później ktoś przyjedzie :D dosyć znane miejsce :icon_mrgreen: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 nic dzięki dotre mtx załatwie transport dla siebie i kumpla i tam przetestuje honde :icon_twisted: to miejsce fajnie wygląda coprawda odemnie to jest 80 km w obie strony no ale :biggrin: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 nic dzięki dotre mtx załatwie transport dla siebie i kumpla i tam przetestuje honde :) to miejsce fajnie wygląda coprawda odemnie to jest 80 km w obie strony no ale :D hehe no to może razem pojeździmy :D jak się cieplej zrobi i swoje sprzęgło zrobię :D a co do 80km....no to w pociąg i jazda :P:D:D hehe ciekawe czy się da? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi