sadan Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Moge kupic tanio crossa Fantic 80 czy za 1000 opłaca sie rocznik 97?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Kolejny taki temat.. W ogóle nie podałeś danych dot. motocykla , więc co mam Ci powiedzieć..?? Musisz sam obejrzeć,przejechać się i ocenić czy bierzesz czy nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Bardzo duzo informacji podales, pewnie sam nie wiesz w jakim stanie silnik a sie pytasz czy sie oplaca :) za 1000 zl to dobrego simsona nie kupisz :icon_razz: Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 ale ja podejzewam ze chodzi Ci o tego z allegro :)jesli to ten a napewno to ten bo nie widziałem zadnego innego od dawna 80 z 97r to koles Ci go na bank za 1000 nie sprzeda :icon_razz: jesli chodzi o stan itp to widziałem to moto i wyglada i chodzi bardzo ładnie. kreci sie jak dobry cross. Koles poprostu kreci sie po mojej okolicy i nie znam go osobiscie ale moto mi sie podoba :P Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Troche mało info podałes ale kolega ma takiego Fantica i chodzi człkiem całkiem jak na 80ccma za 1000zł to na pewno nie kupisz! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 ale ja podejzewam ze chodzi Ci o tego z allegro :)jesli to ten a napewno to ten bo nie widziałem zadnego innego od dawna 80 z 97r to koles Ci go na bank za 1000 nie sprzeda :icon_razz: jesli chodzi o stan itp to widziałem to moto i wyglada i chodzi bardzo ładnie. kreci sie jak dobry cross. Koles poprostu kreci sie po mojej okolicy i nie znam go osobiscie ale moto mi sie podoba :PNo chyba jednak nie o tego chodzi, bo ten coprawda jest z 97r. ale jest to 50 a nie 80, a ten jest pojemności 80 ccm, ale jest z roku 94, wiec chyba jednak sie Gawron pomyliłeś :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ktoś w ogóle wie jak z częściami do tego? Żebyś potem nie czekał na głupie pierdołki do tego pół miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadan Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 silnik 80 fajny wygląd silnik czysty nie jezdziłem bo jego babcia nie miała kluczy i własnie jak jestz nimi z częściami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) No chyba jednak nie o tego chodzi, bo ten coprawda jest z 97r. ale jest to 50 a nie 80, a ten jest pojemności 80 ccm, ale jest z roku 94, wiec chyba jednak sie Gawron pomyliłeś :icon_razz:znaczy sie no zle napisałem bo on juz na allegro nie jest wyswietlany od jakis 3 dni ale ja jestem prawie przekonany ze o tego chodzi bo pozatym jego aukcja skonczyła sie wlasnie cos kolo kwoty 1000zł :) jako miejscowosc miał napisane Kraków (Skotniki) a jesli to ten to jest naprawde bardzo ładny i w niwezlym stanie. Tyle ze tam kolo napisal ze swierdzo sprowadzony a on na nim z rok smigal Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 wogole te Fantic wygladaja zajebiscie, widzialem taka 50 bo znajmy sprowadza, mowil mi ze jest ona troche wyzsza od prawdziwego wyczyna, rzeczywiscie zawiasy ma super szczegolnie z przodu. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadan Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 no nie on jest kolo szczecina i nie z allegro!!jutro pojade sie przejechac ale własciciel wyjechał i zabrał kluczyki własnie podobaja mi sie te fantici i yamahy dt ale jest okazja i chyba tego kupie posmigac w terenie!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi