Skocz do zawartości

Dziś odebrałem prawko :)

Mar_Cin
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś, około 11-tej odebrałem moje długo oczekiwane prawko. Było gotowe po prawie trzech tygodniach od zdania egzaminu.

Wreszcie wyjadę gdzieś dalej niż Tarchomin.

Fajnie mieć prawko, super uczucie, szkoda tylko, że pada. Jazdę odkładam na lepszą nawierzchnię.

Do zobaczenia na trasie.

Fajnie mieć prawko, super uczucie, szkoda tylko, że pada. Jazdę odkładam na lepszą nawierzchnię.

Popieram. Wjeżdżać się w maszynę lepiej, gdy jest sucho (potem jednak warto stopniowo oswajać się z maszyną w różnych warunkach pogodowych, żeby nie dać się zaskoczyć). Starej daty podręczniki jazdy na motocyklu zalecały m.in., żeby przez pierwszy sezon powstrzymać się od jazdy w okresie zimowym. Coś w tym jest.

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

A gdzie zdawałeś? Na odlewniczej? Robiłeś patenty z kurierem?

Zdawałem na Odlewniczej. Nic nie kombinowałem z qrierami. Czekałem i sprawdzałem na stronce https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx

Jak się pojawiła informacja, pojechałem odebrać prawko.

:icon_razz:

moje gratki,

ja na prawko czekam od 1 sierpnia i juz mnie szlag trafia, ze nie mogę sobie pośmigać. Mam nadzieję, ze ja dostane prawko szybciej niż 2 tygodnie.

pozdrawiam i jezcze raz gratuluję

Zmień sobie motor w profilu?! Bo masz komarka wpisanego a na niego chyba nietrzeba mieć prawka??!!! :icon_razz:

Zmień sobie motor w profilu?! Bo masz komarka wpisanego a na niego chyba nietrzeba mieć prawka??!!! :crossy:

A czy muszę mieć moto, zeby robić na nie prawko?

Zrobiłem prawko, a za jakiś czas odbieram moto, zeby nie kusiło bez prawka śmigać :-)

Panowie chyba nie jest tak źle co? Ja czekam na egzamin do 29 września, zakładając że zdam za pierwszym razem to i tak daje mi zerowe szanse na pośmiganie legalnie w sezonie :icon_mrgreen:

Ale jaja wiecie jak beka!? Instruktor sie pomylił i zamiast 29 sierpnia powiedział mi 29 września. Mam egzamin już w sierpniu ale jaja! :lalag: :icon_mrgreen: