Mar_Cin Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Dziś, około 11-tej odebrałem moje długo oczekiwane prawko. Było gotowe po prawie trzech tygodniach od zdania egzaminu. Wreszcie wyjadę gdzieś dalej niż Tarchomin. Fajnie mieć prawko, super uczucie, szkoda tylko, że pada. Jazdę odkładam na lepszą nawierzchnię. Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 moje gratki, ja na prawko czekam od 1 sierpnia i juz mnie szlag trafia, ze nie mogę sobie pośmigać. Mam nadzieję, ze ja dostane prawko szybciej niż 2 tygodnie.pozdrawiam i jezcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Fajnie mieć prawko, super uczucie, szkoda tylko, że pada. Jazdę odkładam na lepszą nawierzchnię.Popieram. Wjeżdżać się w maszynę lepiej, gdy jest sucho (potem jednak warto stopniowo oswajać się z maszyną w różnych warunkach pogodowych, żeby nie dać się zaskoczyć). Starej daty podręczniki jazdy na motocyklu zalecały m.in., żeby przez pierwszy sezon powstrzymać się od jazdy w okresie zimowym. Coś w tym jest. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Dziś, około 11-tej odebrałem moje długo oczekiwane prawko. Było gotowe po prawie trzech tygodniach od zdania egzaminu. A gdzie zdawałeś? Na odlewniczej? Robiłeś patenty z kurierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A gdzie zdawałeś? Na odlewniczej? Robiłeś patenty z kurierem? Zdawałem na Odlewniczej. Nic nie kombinowałem z qrierami. Czekałem i sprawdzałem na stronce https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx Jak się pojawiła informacja, pojechałem odebrać prawko. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 moje gratki, ja na prawko czekam od 1 sierpnia i juz mnie szlag trafia, ze nie mogę sobie pośmigać. Mam nadzieję, ze ja dostane prawko szybciej niż 2 tygodnie.pozdrawiam i jezcze raz gratulujęZmień sobie motor w profilu?! Bo masz komarka wpisanego a na niego chyba nietrzeba mieć prawka??!!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Panowie chyba nie jest tak źle co? Ja czekam na egzamin do 29 września, zakładając że zdam za pierwszym razem to i tak daje mi zerowe szanse na pośmiganie legalnie w sezonie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 dobrze mieć prawko, ale jeszcze lepieć mieć prawko i Fazera :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zmień sobie motor w profilu?! Bo masz komarka wpisanego a na niego chyba nietrzeba mieć prawka??!!! :crossy: A czy muszę mieć moto, zeby robić na nie prawko? Zrobiłem prawko, a za jakiś czas odbieram moto, zeby nie kusiło bez prawka śmigać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 witamGratulacje, mamy w gronie kolejnego LEGALNEGO uzytkownika 2oo.Do zobaczenia na trasie.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Gratulacje do zobaczenia na trasie i szerokości!! :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat! Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 moje gratulacje, przyjemnej jazdy i badz ostrozny :biggrin: przy okzaji, ja zdawalem exam o 12:00 w czwartek, w nastepny czwartek o godz 16:30 zaraz pop racy odebralem dokument :biggrin: kochana zielona gora :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 na wiadomej stronce pojawił się dzisiaj wpis(2006-08-07) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne. ile czasu to potrwa?czy jest szansa, ze prawko odbiorę pod koniec tego tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Panowie chyba nie jest tak źle co? Ja czekam na egzamin do 29 września, zakładając że zdam za pierwszym razem to i tak daje mi zerowe szanse na pośmiganie legalnie w sezonie :icon_mrgreen: Ale jaja wiecie jak beka!? Instruktor sie pomylił i zamiast 29 sierpnia powiedział mi 29 września. Mam egzamin już w sierpniu ale jaja! :lalag: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 fajnie :-) moze mi ktoś powiedzieć ile standardowo trwa postępowanie administracyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi