MistrzuAKP Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Witam wszystkich!Jedzie ktoś na Górę św Anny w niedziele?(6.08.2006r) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczota Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 zobacz tam : http://forum.motocyklistow.pl/PIELGRZYMKA-...NIA-t49010.html Cytuj etz250 -> B6 -> SV650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Christo Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 góra św. Anny jak widać trochę sprzętów będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzuAKP Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 góra św. Anny jak widać trochę sprzętów będzie nie widać:(bo hiperłącze nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja będę na pewno i moich 2 kumpli też, chyba że będzie lało, ale szkoda odpuścic takiej "imprezy" tak blisko domu. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 WitamNo i juz po Annie, było ok 300 do 400 marocykli (rózne xródła rózne podają) o 11:30 była msza a potem tradycyjna parada, a podczas niej tradycyjny deszcz. Na prawdę fajny jest tam klimat wyobraźcie sobie 300 motocykli ryczacych i strzelajacych z wydechów w pieknej sceneri koscioła franciszkanów. Było oczywiscie blogosławienstwo zarówno z ziemi jak i z nieba(deszcz) . Tych co nie było niech żałuja. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 he he, ja byłem i nie żałuje :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: czy ktos wie gdzie są jakieś zdjęcia z tej imprezy?? na www.swanna.pl jest już fotoreportaz, ale mało zdjec :lalag: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zarąbiście było :icon_mrgreen: Urwałem linke sprzęgła i spaliłem kawałek instalacji elektrycznej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Fajnie było :icon_mrgreen: Trochę zmokłem, bardziej przez samochody, które mnie co raz ochlapywały, niż przez deszcz, ale i tak nie żałuję, że pojechałem :lalag: na www.swanna.pl jest już fotoreportaz, ale mało zdjec :cool: pozdr.Moja szpetna gęba załapała się nawet na jedną fotę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No no, Draco, gratuluje :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi