żubr Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Niedługo skończa sie ciepłe dni :icon_rolleyes: zacznie sie sezon na cieplejsze ciuchy a moja stara kurtka chyba juz nastepnego nie wytrzyma wiec chcialbym sie rozejrzec juz teraz, moze znalazlbym cos taniej lub w jakiejs promocji. Zna ktos z was jakis sklep (moze być internetowy) z w miare tanimi ciuchami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No chłopie! - w wieku 18 lat powinienes już wiedzieć, że zazwyczaj słowa "TANIE" oraz "DOBRE" stoją ze sobą w sprzeczności :icon_rolleyes: ...ale zobaczy tutaj www.sklepmotocyklowy.pl mają jakies wyprzedaże.Poszukaj również u dużych dystrybutorów w stylu Inter Motors. Zazwyczaj są drodzy, ale jak zrobią wyprzedaże starych kolekcji, to sie opłaca kupić. Ja kupiłem super kurtkę Utika z poprzedniej kolekcji za 330zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 hehe wiem ze o DOBRE i TANIE to raczej trudno no ale z racji mojego wieku pozostaje mi szukach jedynie tych drugich, aledzieki za info, znalazlem calkiem przustepna kurtke w Louisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 tez mozesz znalesc kurtke w dobrej cenie na Giełdzie w Łodzi lub Poznaniu i mowie o nowych kurtkach a nie uzywkach Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Na początku września (chyba pierwszy tydzień) jest właśnie giełda w Poznaniu, a kilka dni później w Łodzi :)Można wyrwać dobre ciuchy w super cenie :icon_razz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Tak, bazar na AZS przy Pułaskiego jest na początku września. Proponuję poczekać, tam naprawdę jest spory wybór kurtek. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi