Pawik Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 no i wkoncu sie doczekalismy i w skali od 1-5 oceniam na 2 .Olej wyciekl z silnika porysowane owiewkipourywane kable od elektryki tyle tylko ze jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Cóż. wszystko da sie naprawić... 2 tygodnie i moto jak nowe, oby tylko silnik nie był zajechany... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 To świadczy tylko o tym jak ktoś o nią dbał, no niestety w tym przypadku tego nie robił. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 no a jak jezdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 no a jak jezdzi? Chyba jezdzi ale mu ojciec zabrania nim jezdic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Hahaha! Ale ma starszego jak mu nawet nie pozwala jeździć, normalnie współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) wg mnie po co to bylo kupywac ..... koles sie tak cieszyl ze bedzie mial jakies moto a tu :icon_razz: jego stary sie boi ze sie zatrze bo olej wyciekl ze skrzyni i mu nie pozwala . ja bym zaraz jakios to uszczelnil nalal elfa do skrzyni i docieral (moto na dotarciu) Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Pawik NSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ja w jawce jak mi sie śróba od spodu zjechała( przekręciłem ją :P ) to zabuiłem dziurę drewnianym korkiem :icon_razz: :) i dalej jeździłem. A jak olej wyciekł to niech to jakoś naprawii ok. A ile dał?? Tyle co na aukcji było za kup teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 z jednej strony to dobrze bo np mojemu bratu niewytlumaczysz ze niemoze jezdzic komarkiem bo mu aparat od biegow trze o magneto a on dalej jezdzi az zepsul i aparat i magneto.... no wlasnie a ile dal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 tyle co na aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ta cene kup teraz 2500zł?? czy tą miimalna 2000 bo to też różnica. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) To jest nic, z tym kołkiem. :buttrock:Mój wuja jak miał WSKę to od spodu silnika miał taką dziurę, że jakby wlał olej to momentalnie by mu wyciekł. Chciało mu się jeździć to co się będzie przejmował, wrzucił do skrzyni trochę smaru i poskładał wszystko. :icon_twisted: Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez malys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ja jezdzilem w sumie bez oleju jak mi wyciekl wsk-ą i nic sie niestalo, ale wsk to wsk czy wlejesz rozpuszczalnik czy benzyne cy masz olej czy nie czy masz dobrze ustawiony zaplon czy nie to ona bedzie jezdzic a jawa to juz jawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Z wyglądu mi się podoba :). Heh z moją hondą to są perypetie :P. Z założenie to ją mój tata kupił, po to żeby jeździć do pracy. Ja jako że jestem atechniczny, to tata wszystki zrobił na cacy ;). Na początku się pluł o jazdę ;). I nie pozwalał ;). Teraz się nawet nie pytam :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 heheheheheheheheheheheh Ta jawa jezdzi gorzej niz jakis komar ...Kolo tylnie odlecialo biego bez sprzegla wrzucakopki nie ma jednym slowem -porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi