Piotrek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Wiem, ze takich tematów było od groma i ciut, ale ja tez muszęsię pochwalić. Dzisiaj w Opolu zdałem egzaminy na prawojazdy kategorii A i B oraz egzamin teoretyczny. Wszystko to udało mi się za pierwszym razem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 gratulieren , eee, a to masz 17 lat? i mogłeś zdawać? przepisy sie zmienily czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 mam 18, skonczyłem 25 lipca. Pewnie profil mam źle ustawiony :-) zaraz to poprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 :lalag: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 GRATULACJE :lalag: :) :) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 :lalag: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoj Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 :lalag: :) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 :lalag: GRATULUJE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 dzięki za gratki,teraz tylko czekam na odbior i hondzię cb 500s w garażu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No to gratki.I uwazaj na drogach - bezpiecznej i przyjemnej jazdy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Moje gratulacje :lalag: :) za poierwszym razem :) oba na raz nie no na prawde podziw ;) ;) jeszcze raz gratuluje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Gratuluje!! :) :) Dodam tylko, że mi też ponad 4lata temu się udało zdać za 1-wszym razem egz. na A i B :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 :lalag: :) gratulacje stary :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 dzięki, dzięki, dzięki :-) chciał bym tu podziękować mojemu instruktorowi, który mnie doszkałał w śmiganiu autem i na moto. Za jego cenne wskazówki i dobre słowo. A egzaminatorowi za to, ze był człowiekiem, a nie jakimś debilem, który z góry olewa wszystkich i wszystko. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 no no, gratulacje :) ;) mnie sie nie udało na raz zdac obu kategorii, A zdałem dwa lata później, ale tez za pierwszym ;) jeszcze raz gratulacje i zycze bezpiecznego smigania ;) ;) :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi